Actuele bezorginformatie

Door aanscherping van de maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt géén particuliere klanten toe te laten in onze winkel/showroom. Particuliere klanten kunnen bij ons online bestellen en de bezorging thuis af laten leveren of de bestelling bij ons ophalen. Voor zakelijke klanten is een bezoek aan Bakker de Houthandel wel mogelijk.

Wij bezorgen gratis* aan huis

Bestelde materialen bezorgen wij volgens de veiligheidsrichtlijnen en in overleg bij u aan huis. Wij bezorgen in het grootste gedeelte van Noord-Holland en Lelystad. Afhankelijk van de ordergrootte kan uw bezorging gratis zijn. 

  • Bij een orderbedrag boven €200,00 in postcodegebied 1600, is de bezorging gratis. Daaronder berekenen wij € 27,50 bezorgkosten.
  • Bij een orderbedrag boven €450,00 in het overige deel van Noord-Holland en Lelystad, is de bezorging gratis. Daaronder berekenen wij €50,00 bezorgkosten.
  • Indien u buiten dit gebied wilt laten bezorgen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Bij artikelen die met de post kunnen worden opgestuurd berekenen wij €9,75 verzendkosten.

Levering door eigen chauffeurs

Alle bestellingen worden door onze eigen chauffeurs bij u thuis of op de werkplek naast de auto afgeleverd. Wij leveren tot aan de deur. Bestellingen welke met een kraan worden gelost worden naast de wagen op een geschikte plaats gelost.

Hoe laat komt de chauffeur bij mij langs?

Bakker de Houthandel hanteert in principe geen tijdleveringen. Door externe factoren zoals file, belading en/of routebepaling kunnen wij vooraf geen informatie verstekken over het aflevertijdstip. U wordt op de dag van aflevering een half uur voor aflevering door onze chauffeur gebeld. Wij kunnen alleen bij benadering aangeven welk tijdsblok er geldt voor uw levering. Moet u de bestelling nog afrekenen of kunnen wij uw vracht niet veilig neerzetten? Dan verzoeken wij u om op de afgesproken dag aanwezig te zijn. Indien u in voorkomend geval niet aanwezig bent zijn wij genoodzaakt om uw bestelling ongelost mee retour te nemen. Wij bieden deze dan zo spoedig mogelijk aan op een voor ons gunstig moment.

Verzending per post

Bestellingen die per postpakket verstuurd kunnen worden, worden door externe bezorgdiensten bij u aangeboden.

Wanneer levert Bakker de Houthandel in mijn regio?

Vul hieronder uw postcode in om de bezorginformatie voor uw postcode te bekijken

Naar boven