Facebook Pixel

Hout-beton schuttingen

Resultaat 1–24 van de 75 resultaten wordt getoond


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Hout-beton schuttingen

Alle materialen voor jouw hout-beton schutting vind je bij bij Bakker Bouwen & Wonen. Een hout-beton schutting bestaat uit een houten tuinscherm welke tussen betonpalen wordt geplaatst. Je kunt bij ons kiezen uit betonpalen in die kleuren grijs of antraciet, gladde beton onderplaten of met motief en diverse soorten houten tuinschermen.

Hout-beton schutting

Stel bij Bakker Bouwen en Wonen je eigen luxe hout-beton schutting samen. Een hout-beton schutting bestaat uit betonplaten, palen en een houten tuinscherm. Bij Bakker Bouwen & Wonen hebben we alle materialen om jouw hout-beton schutting te creëren.

Stevig, robuust en duurzaam: hout-beton schuttingen zijn populair

De hout-beton schutting is een stevige, robuuste en duurzame combinatie van een houten tuinscherm, betonpalen en een beton onderplaat.

De mogelijkheden van een hout-beton schutting

Je kunt gaan voor een houten tuinscherm met enkel betonpalen of een betonschutting met een stapelscherm. Naast gladde beton onderplaten, hebben we ook de veel gekozen beton onderplaten met motief. Je kunt onder andere kiezen uit een rots- of leisteenmotief.
Wist je dat een standaard betonplaat niet alleen een luxe uitstraling geven, maar ook functioneel zijn? De betonplaat zorg er voor dat het houten tuinscherm beschermt is tegen het optrekkende vocht uit de grond. Hierdoor gaat het hout langer mee.

Verschillende beton schutting systemen

Bij Bakker Bouwen & Wonen, voorheen beter bekend als Bakker de Houthandel, hebben we verschillende soorten hout-beton schuttingsystemen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Het verschil tussen de systemen hebben we voor je op een rijtje gezet:

Schutting met gladde betonplaten en -palen

hout beton schutting glad beton licht grijs
Het ‘Schutting met gladde betonplaten en -palen’ systeem is geschikt voor een enkele betonplaat met een 180×180 cm tuinscherm. Tuinschermen geschikt voor een hout-beton schutting hebben we in verschillende houtsoorten, je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

Schutting met motief betonplaten en gladde betonpalen

hout beton schutting met motief beton platen bakker bouwen en wonen
Wanneer je kiest voor het ‘Schutting met motief betonplaten en gladde betonpalen’ systeem kun je kiezen voor een enkele of twee op elkaar gestapelde betonplaten. De betonplaten met een leisteen- of rotsmotief is aan beide kanten voorzien van structuur.

Kies je voor een enkele betonplaat? Dan heb je een scherm van 180 cm hoog nodig. Ga je voor twee op elkaar gestapelde betonplaten? Dan heb je een scherm van 130 of 150 cm hoog nodig

Schutting stapelsysteem met gladde betonplaten- en palen

douglas betowood scherm 28mm 185x224cm 10 planks onbehandeld inclusief afdekkap
Het schutting stapelsysteem bestaat uit gladde betonplaten en palen. De betonpalen zijn geschikt voor stapelprofielen. De betonpalen van het schutting stapelsysteem hebben een bredere sleuf en zijn hierdoor geschikt voor de Douglas Betowood stapelscherm met 28mm blokhutprofielen.

Maak je hout-beton schutting helemaal af met een afdeklat

Werk je hout-beton schutting af met een afdeklat. Het is niet alleen de finishing touch van je schutting, maar beschermt het hout van je tuinscherm ook tegen weersinvloeden zoals zon en regen.

De hout-beton schutting configurator

Om het nog makkelijker te maken hebben we drie verschillende schutting configuratoren voor je gemaakt. Stel in een handomdraai je schutting met gladde betonpalen en -platen, schutting met motief betonplaten en gladde betonpalen of schutting stapelsysteem met gladde betonplaten- en palen samen.

Hout-beton schutting inclusief plaatsen

Je kunt de schutting natuurlijk zelf plaatsen. Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Bij Bakker Bouwen & Wonen kun je ervoor kiezen om je hout beton schutting te bestellen inclusief plaatsen. Lees meer informatie over het laten plaatsen van een schutting.

Heb je vragen over de hout-beton schutting?

Wil je meer informatie over hout-beton schuttingen of heb je een vraag? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij helpen je graag. Dit kan telefonisch, per mail of stuur een berichtje via de app. Wil je de schutting in het echt komen bekijken? Kom gezellig langs bij Bakker Bouwen & Wonen in Hoogkarspel. We hebben een aantal voorbeeld schuttingen voor je klaar staan op het terrein.

Veelgestelde vragen

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.