Facebook Pixel

Kinderspeelhuis

Toont alle 14 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Speelhuisje van hout voor in de tuin? Bekijk het assortiment. 

Een speelhuisje van hout is een leuke toevoeging in de tuin wanneer je jonge kinderen in het gezin hebt. En: het oog wil ook wat. Daarom zijn de houten speelhuisjes gemaakt van goede (behandelde) kwaliteit hout. Beschikbaar in verschillende variaties, bekijk het assortiment! 

Speelhuisjes voor buiten in verschillende variaties 

Houten speelhuisjes voor buiten zijn in verschillende variaties te vinden. Ga je voor een simpele variant, met enkele speeltoren en trap? Of kies je voor een uitgebreide versie met dubbele speeltoren, brug, schommel en klimwand? Wat jouw keuze ook wordt, de speelhuisjes worden geleverd in een compleet bouwpakket dat eenvoudig in elkaar te zetten is. Zo kunnen jouw kinderen snel gaan spelen in het speelhuisje! 

Goede kwaliteit houten speelhuisjes voor buiten 

De houten speelhuisjes van Bakker de Houthandel zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten: douglas, vuren en grenen hout. Daarnaast is het mogelijk om een speeltoren aan te schaffen waarvan het hout voor levering al behandeld is, zoals speeltoren Siem. Liever zelf het hout behandelen of verven? Dan is speeltoren Yenthe, van onbehandeld douglashout een goede optie. 

Advies bij het aanschaffen van een houten speelhuisje? 

Zeker weten dat je een houten speelhuisje aanschaft die bij jouw tuin past? Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder in de juiste keuze. Bel direct naar 0228-563968 of chat met onze medewerkers.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.