Facebook Pixel

Vlondermaterialen

Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Vlonders aanleggen: de benodigdheden 

Om een vlonder goed aan te kunnen leggen, zijn de juiste materialen onmisbaar. Zo is het aanleggen van een goede basis noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de vlonder niet gaat verzakken en zorgt het juiste bevestigingsmateriaal voor een feilloze afwerking van de vlonder. Bestel jouw benodigdheden in de webshop bij Bakker! 

De basis voor een goede vlonder 

Bij het aanleggen van een vlonder is het in ieder geval belangrijk dat je begint op een vlakke ondergrond. Een ondergrond van zand is een goede basis. Wij raden je daarbij aan om een worteldoek over de ondergrond te leggen. Zo voorkom je dat er onkruid onder de vlonder gaat groeien, die door de vlonderplanken heen kunnen komen. 

Bouw een onderconstructie met onderliggers 

Tijd voor een ander belangrijk onderdeel van de constructie: de onderliggers. Hier bouw je een stevige onderconstructie mee, die ervoor zorgt dat vlonder goed afwatert. Bij een vlonder aan het water heb je ook funderingspalen nodig. 

Vlonderschroeven en clips 

Als laatste is het tijd om de vlonderplanken te bevestigen met behulp van vlonderclips. Met de startclips bepaal je de juiste afstand tussen de vlonderplanken en met de bevestigingsclips worden de vlonderplanken goed bevestigd, terwijl de bevestiging van de planken goed is weggewerkt. Zo heb jij straks een mooie vlonder! 

Heb jij vragen over het aanleggen van een vlonder? 

Wij helpen je graag verder en denken met je mee over het aanschaffen van het benodigde materiaal! Je spreekt onze verkoopadviseurs via 0228-563968. Tot snel!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.