Facebook Pixel

Onderlagen

Toont alle 4 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Onderlagen voor dakbedekking

Onderlagen voor dakbedekking en afdichting van zowel hellende als platte daken bestaan uit bitumen of een combinatie van bitumen met kunststoffen. Deze grondstoffen zijn aangebracht op een drager of inlage. Het gemodificeerde asfalt zorgt voor de waterdichtheid van de onderlaag.

De drager doet dienst als mechanische versterking. Onderlagen worden geleverd op rollen. Soms zijn hebben ze een afwerkingslaag met minerale korrels zoals zand, talk of leislag. De onderlagen kunnen ook voorzien zijn van een folie.

Hoe worden onderlagen opgebouwd en ingedeeld?

Onderlagen kunnen ingedeeld worden op basis van de manier waarop ze moeten verwerkt worden. Ze worden als volgt ingedeeld:

Ze kunnen ook ingedeeld worden op basis van het soort bitumen dat gebruikt wordt voor de onderlagen. De onderlagen kunnen hier als volgt ingedeeld worden:

Vroeger waren onderlagen dikwijls gemaakt met teer. Vanwege de hoge temperatuurgevoeligheid en de belasting voor het milieu wordt deze productiemethode niet meer gebruikt.

Onderlagen met of zonder drager

Onderlagen kunnen geproduceerd worden met of zonder drager. Omdat jute en vilt kunnen rotten worden ze niet meer gebruikt als drager. Er wordt gebruikgemaakt van geweven of geperforeerde glasvezel. Een geweven of ongeweven polyester drager wordt ook veel gebruikt.

De toepassing van onderlagen

Onderlagen kunnen in één of twee lagen op de ondergrond. Dit kan op verschillende manieren:

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.