Facebook Pixel

Raam- en kozijnhout

Resultaat 1–24 van de 50 resultaten wordt getoond


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Raam- en kozijnhout profielen en onderdelen voor binnen en/of buiten

Voor al jouw raam- en kozijnhout profielen en onderdelen ben je bij Bakker Bouwen & Wonen aan het juiste adres. In het assortiment vind je diverse soorten raam- en kozijnhout, verkrijgbaar in diverse houtsoorten. Met kwaliteit als uitgangspunt is Meranti hout aan te raden. Voor een passend advies staan onze specialisten bij Bakker jou graag te woord.

Dorpels en stijlen voor deur- of raamkozijnen

In ons assortiment vind je dorpels en stijlen voor deur- of raamkozijnen. Heb je persoonlijk advies nodig? Bel ons of kom langs en we helpen je graag. Profiteer ook direct van de zakelijke voordelen die wij bieden voor de zakelijke markt. Neem contact met ons op en wij lichten het je graag toe.

Je kunt jouw houten kozijnen online in onze webshop bestellen. In ons assortiment vind je de meest gevraagde maten. De hardhout kozijnen die wij verkopen zijn gegrond. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Meranti raamhout: een veelgevraagde houtsoort

Er is grote vraag naar Meranti raamhout. Wij bieden dan ook Meranti raamhout voor zowel enkelglas als dubbelglas. In vrijwel alle gevallen is ons Meranti raamhout gegrond. Heb je specifieke wensen? Laat het vooral weten. Wist je dat wij voor de zakelijke markt speciale Meranti raamhout prijzen hanteren? Ontdek de zakelijke voordelen bij Bakker Bouwen & Wonen.

Al bijna 30 jaar is Bakker Bouwen & Wonen specialist in hout en een begrip in Noord-Holland. Maak kennis met onze organisatie en profiteer van de zakelijke voordelen.

Veelgestelde vragen

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.