0228-563968
Terug
Filters

Neuslatten in onze webwinkel

Neuslatten hebben een beschermende en ventilerende functie voor het glas en het kozijn. De neuslat is bestand tegen zware weersomstandigheden. De neuslat beschermt de onderdorpel in de sponning, hij zorgt ervoor dat er geen vocht of vuil in het kozijn terecht komt doordat de neuslat schuin afloopt.

Het grote voordeel van een neuslat ten opzichte van een gewone glaslat of ventilatielat is, dat een neuslat zorgt voor een veel betere afwatering van het regenwater. Wanneer regenwater of condens op de onderdorpel komt, kan deze op ten duur gaan rotten en ontstaat er houtrot. Vaak is houtrot wel te repareren, maar als het hout te ver is aangetast en een houtrot reparatie niet meer mogelijk is, dan sta je voor een kozijnvervanging, die weer de nodige kosten met zich mee kan brengen. Een neuslat zorgt voor een langere levensduur van uw buitenschilderwerk.

De hout- en bouwmaterialenhandel van de regio

Ben jij op zoek naar houtproducten? Hout is tegenwoordig nog zeer populair en je kunt het voor verschillende bouwtoepassingen gebruiken. Zo wordt hout bijvoorbeeld nog regelmatig gebruikt voor de kozijnen in een woning. Dit is ook logisch, want hout kent een zeer hoge isolatiewaarde. Dit is aan de ene kant heel erg goed voor je portemonnee. De energierekening stijgt namelijk elk jaar, waardoor een goede isolatie in huis bijna noodzakelijk is om het nog enigszins betaalbaar te houden. Bovendien zorgt het er ook nog eens voor dat je bijdraagt aan een beter klimaat. De klimaatproblematieken zullen je niet zijn ontgaan. Iedereen moet een steentje bijdragen en het isoleren van je woning is een goede eerste stap. Uiteraard kun je hout voor nog veel meer constructies gebruiken. Denk daarbij aan houten wanden, of tuinhuisjes, schuttingen en ga zo maar verder. In onze webwinkel verkopen wij houtproducten voor vrijwel alle constructies. We verkopen onder andere neuslatten.

Uitstekende service in onze webwinkel

In onze webwinkel kun jij genieten van een uitstekende service. We hebben al onze producten namelijk ingedeeld in verschillende categorieën. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om alle producten te vinden, want wij hebben een ruim aanbod. Het is bovendien ook nog mogelijk om gebruik te maken van ons filtersysteem. Dit is handig voor mensen die een beperkt budget hebben en zoeken naar hout in een bepaalde prijscategorie. Wil jij genieten van extra korting en heb jij een eigen bedrijf? Schrijf je dan in als zakelijke klant.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram