0228-563968
Terug

Filters

Vlonderplanken

Bakker de Houthandel heeft een ruim assortiment aan vlonderplanken. Of je nu opzoek bent naar hardhouten vlonderplank, grenen vlonderplank of duurzaam composiet vlonderplank, bij Bakker vindt je het.

Een prachtige tuin met vlonderplanken

Heb jij een prachtige tuin en wil je daar optimaal van genieten? In dat geval kan het aan te raden zijn om een vlonder in je tuin aan te leggen. Misschien ben je zelf handig en wil je deze taak op je nemen. Uiteraard kun je er ook een bedrijf voor inhuren. Een vlonder brengt in ieder geval veel voordelen met zich mee. Het zorgt er namelijk voor dat je altijd heerlijk kunt genieten van je tuin. Je hoeft alle tuinmeubelen ook niet meer op het gras te zetten, waardoor de kwaliteit daarvan behouden blijft. Bovendien is het ook mogelijk om een vlonder met overkapping te laten maken. In dat geval kun je ook met regen heerlijk buiten zitten. In onze webwinkel verkopen wij kwalitatieve vlonderplanken van verschillende houtsoorten.

Vlonderplanken in onze webwinkel

Zoals in de inleiding al even was vermeld, verkopen wij verschillende vlonderplanken in onze webwinkel. Wij verkopen bijvoorbeeld vlonderplanken van hardhout en Douglas hout. Hardhout staat bekend om zijn donkere kleur en weerbestendigheid. Dit is ideaal voor een vlonder, want natuurlijk wil jij hier langdurig van genieten. Mits goed onderhouden gaat dit hout een lange periode mee, ook met de dynamische weersomstandigheden die in Nederland gangbaar zijn. Dit geldt ook voor Douglas hout. Dit wordt gezien als één van de meest duurzame tuinhouten. We verkopen dit hout in verschillende afmetingen. Als je op het specifieke product klikt, vind je daar de verschillende afmetingen. Staat jouw ideale maat er niet bij? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben ook een uitgebreide zaagservice.

Nog meer houtproducten naast vlonderplanken

Naast vlonderplanken verkopen wij nog veel meer houtproducten. Daarbij kun je denken aan hout voor schuttingen, maar ook voor binnenshuis. Je kunt bij ons ook prachtige planken kopen voor een houten vloer. Dankzij ons filtersysteem kun je zeer gericht zoeken. Misschien heb je bijvoorbeeld een beperkt budget. Dan kun je gericht en effectief zoeken in een bepaalde prijscategorie. Sta jij ingeschreven bij de KVK en ben je van plan om vaker hout af te nemen voor verschillende klussen. Het is dan mogelijk om je in te schrijven als zakelijke klant.

Uitstraling

Geef je tuin een mooie uitstraling met natuurlijke terrasplanken of een vlonderplank die is opgebouwd uit vezelsterke kunststoffen. Composiet kunststof vlonderplanken behouden hun kleur maar moeten nauwkeurig gelegd worden.

Bestel online bij Bakker de Houthandel

Bestel gemakkelijk je vlonderplanken online bij Bakker de Houthandel in Hoogkarspel. Je kunt ze laten bezorgen door onze eigen chauffeurs of afhalen. Advies nodig of het product liever eerst bekijken? Kom bij ons langs.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram