Facebook Pixel
0228-563968
Terug

Filters

Constructief underlayment platen voor jouw (bouw)project online bestellen

Voor constructieve underlayment platen kun je terecht bij Bakker de Houthandel. In ons aanbod vind je diverse soorten constructief underlayment materiaal voor elk (bouw)project. Wij bieden underlayment platen met en zonder mes en groef en daarnaast is underlayment verkrijgbaar in verschillende diktes. Naar wens kun je het underlayment op maat laten zagen.

Underlayment is bij ons online in de volgende soorten verkrijgbaar:

  • Grenen
  • Arauco
  • Elliotis

Tevens vind je naast underlayment ook OSB, spaanplaten en andere soorten platen online. Heb je een specifieke plaat nodig? Wij horen het graag van u. Ons online aanbod geeft slechts een deel van het assortiment weer.

Russisch grenen underlayment met hoge sterkte-eigenschappen en vlakheid

De grenen multiplex underlayment platen in ons assortiment zijn van Russisch grenen en lariks. Deze platen staan bekend om hun hoge sterkte-eigenschappen en vlakheid. De plaat is hierdoor zeer geschikt als verpakkingsmateriaal, dak- en vloerbeschot, wandbekleding, sandwichpanelen, chalets, caravans en renovatie. Uiteraard staan wij je graag te woord voor passend advies. De platen zijn verkrijgbaar in verschillende maten met tong/mes en groef.

Arauco underlayment: een van de mooiste constructieplaten

Arauco underlayment wordt gezien als een van de mooiste constructief underlayment materialen. Arauco bevat veel kwastvrije fineren. Hierdoor zijn de platen nagenoeg voorzien van foutvrije dekfineren. Dit maakt de platen multi-inzetbaar.

Elliotis pine platen: licht, sterk en prijstechnisch interessant

De Elliotis pine platen in ons assortiment zijn van lichtgewicht constructietriplex. De platen zijn van Midden-Europees vurenhout en zijn zeer gemakkelijk te bewerken. Het zagen, spijkeren en schroeven van de platen kunnen vlot en probleemloos worden uitgevoerd. De platen zijn prijstechnisch interessant. Bestel je zakelijk? Vraag dan naar speciale condities voor jouw onderneming.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram