Facebook Pixel

Vuren vloerdelen

Enig resultaat

Prijs

Dikte in mm

 • (1)

Breedte in mm

 • (1)

Lengte in cm

 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)

 • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
 • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
 • Onze klanten beoordelen ons met

Vuren vloerdelen

Hout is een prachtig materiaalsoort en toepasbaar voor veel verschillende soorten constructies. Tegenwoordig maken steeds meer aannemers gebruik van hout, vanwege de vele voordelen. Hout is namelijk gemakkelijk bewerkbaar, waardoor constructies gemakkelijker tot stand kunnen komen. Bovendien is hout zeer duurzaam, waardoor het niet alleen een goede investering is voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. Hout heeft ook een isolerende werking en daarom worden kozijnen er ook regelmatig van gemaakt. Hout is ook gemakkelijk te onderhouden en blijft zijn kracht en mooie uitstraling behouden. In onze webwinkel verkopen wij veel verschillende soorten hout voor verscheidene toepassingen.
Daarbij kun je denken aan hout voor vloerenafbouwdeurentrappen en ga zo maar door. In onze webwinkel is alles netjes opgedeeld in verschillende categorieën. We verkopen bijvoorbeeld ook vuren vloerdelen.

De kracht van vuren vloerdelen

Vuren vloerdelen en de vele voordelen

Hout is te koop in veel verschillende soorten en afwerkingen. Vurenhout is tegenwoordig zeer populair en wordt gebruikt bij verscheidene constructies. Het is namelijk zeer eenvoudig te bewerken, waardoor je er gemakkelijk kozijnen, vloeren, deuren en nog veel meer van kunt maken. Een vuren vloerdeel wordt vooral gebruikt voor de vloer. Een vuren vloerdeel brengt niet alleen klasse en stijl met zich mee, maar is ook bijzonder duurzaam. Bovendien kunnen beschadigingen in een houten vloer gemakkelijk gerepareerd worden. Iets wat bij laminaat niet altijd het geval is.

De vele voordelen van onze webwinkel

In onze webwinkel verkopen wij verschillende soorten vuren vloerdelen. Zo is het mogelijk om een geschaafd vloerdeel aan te kopen. Het voordeel daarvan is dat deze reeds zijn bewerkt en splintervorming en dergelijke niet voor gaat komen. Bovendien is het mogelijk om op geschaafd hout te verven. Je kunt er dus een eigen stijl aan geven. Dankzij ons handige filtersysteem kun je zeer gericht zoeken in het ruime aanbod.

Uiteraard begrijpen wij ook dat je het liefst kwalitatieve vuren vloerdelen tegen scherpe tarieven aankoopt. Daarom geven wij regelmatig kortingen op het assortiment vuren vloerdelen. Ben jij een groot afnemer en sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? In dat geval kun je profiteren van kortingen en kun je ook op rekening betalen. Een vuren vloerdeel koop je dan ook bij Bakker de Houthandel!

Veelgestelde vragen

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 • Voer een nummer in van 19 tot 21.
  Voer een nummer in van 19 tot 21.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
 • No products in the cart.