Facebook Pixel

Vloeren

Resultaat 1–24 van de 184 resultaten wordt getoond


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Vloeren

Kies online uit diverse vloeren of kom langs in de showroom

Bakker Bouwen & Wonen heeft een breed assortiment houten vloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, ondervloeren, vloerolie, vloerlak en vloer onderhoudsproducten.

We hebben vloeren van verschillende merken. Zo verkopen wij het kwaliteitsmerk Multigarant®, echt houten vloeren die opgebouwd zijn uit berken multiplex en een toplaag van eiken. Door deze opbouw ontstaat een zeer stabiele vloer die een leven lang mee gaat. Naast houten vloeren verkopen wij ook laminaat en pvc. Kom het assortiment vloeren bekijken in de showroom en bekijk online alvast welke vloeren wij in het assortiment hebben. Onze productspecialisten staan voor je klaar om je uitgebreid te adviseren over de beste vloer voor jou.

Bij Bakker kun je o.a. terecht voor:

Onderhoud een vloer op de juiste manier om er jaren van te genieten

Bij Bakker Bouwen & Wonen hebben wij diverse houten vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren in het assortiment. Elke vloer heeft onderhoud nodig. Hoe je de vloer het beste kunt onderhouden hangt af van de soort vloer. Wij adviseren je graag over het onderhoud van jouw vloer. Vanzelfsprekend kan je de onderhoudsmiddelen voor je vloer in onze webshop of bij ons in de winkel uit voorraad kopen. Heb je vragen over vloeronderhoud? Schroom dan niet om ons even te bellen.

Zakelijk een vloer bestellen? Informeer naar de mogelijkheden

Wil je zakelijk een vloer bestellen of meerdere vloeren bestellen voor een project? Informeer dan bij Bakker Bouwen & Wonen naar de zakelijke mogelijkheden zoals kopen of rekening. Zakelijk bestellen betekent bestellen met voordeel. Ontdek welke voordelen voor jou van toepassing zijn.

Tot snel bij Bakker Bouwen & Wonen!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.