Facebook Pixel
Onze klanten beoordelen ons met:
0228-563968
Chat met een van onze medewerkers

ma t/m vr van 8:00 tot 16:30

Terug

Refine results

Categorieën

Bestel gemakkelijk al jouw ijzerwaren in de webshop

Bakker Bouwen & Wonen is één van de meest veelzijdige online - en fysieke bouwmarkt van Noord-Holland. Voor een uitgebreid aanbod ijzerwaren ben je dan ook bij Bakker de Houthandel aan het juiste adres. Bestel jouw schroeven, hang- en sluitwerk en overige bevestigingsmaterialen gemakkelijk en snel in de webshop.

De meest veelzijdige online en fysieke bouwmarkt van Noord-Holland

In onze online webshop kun je op het gebied van ijzerwaren een groot aanbod vinden. Spaanplaatschroeven, gipsplaatschroeven, dakpanplaatschroeven, maar ook veiligheidsdeurbeslag, poortbeslag of een duimheng kun je online bestellen. We hebben voor de bouwprofessional en particulier ontzettend veel keuze! Ook in onze fysieke winkel te Hoogkarspel kun je in de bouwshop je hart ophalen. Naast ijzerwaren hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan woon-, bouw-, en houtproducten. Kom dan ook eens langs voor een kijkje in de bouwshop of showroom.

Zakelijk bestellen? Maak gebruik van zakelijke voordelen!

Wie zakelijk bestelt, kan profiteren van zakelijke voordelen. Wordt ook klant bij Bakker Bouwen & Wonen. Maak online een account aan of kom langs om kennis te maken. Als zakelijke klant kan je (online) bestellen op jouw eigen account. Informeer eens naar jouw persoonlijke voordelen.
Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2022 Bakker Bouwen & Wonen alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-upchevron-downcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram