Facebook Pixel

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

IJzerwaren en gereedschap

Bestel gemakkelijk al jouw ijzerwaren in de webshop

Bakker de Houthandel is één van de meest veelzijdige online – en fysieke bouwmarkt van Noord-Holland. Voor een uitgebreid aanbod ijzerwaren ben je dan ook bij Bakker de Houthandel aan het juiste adres. Bestel jouw schroeven, hang- en sluitwerk en overige bevestigingsmaterialen gemakkelijk en snel in de webshop.

De meest veelzijdige online en fysieke bouwmarkt van Noord-Holland

In onze online webshop kun je op het gebied van ijzerwaren een groot aanbod vinden. Spaanplaatschroeven, gipsplaatschroeven, dakpanplaatschroeven, maar ook veiligheidsdeurbeslag, poortbeslag of een duimheng kun je online bestellen. We hebben voor de bouwprofessional en particulier ontzettend veel keuze! Ook in onze fysieke winkel te Hoogkarspel kun je in de bouwshop je hart ophalen. Naast ijzerwaren hebben we een zeer uitgebreid aanbod aan tuinhout, bouw-, en houtproducten. Kom dan ook eens langs voor een kijkje in de bouwshop of showroom.

Zakelijk bestellen? Maak gebruik van zakelijke voordelen!

Wie zakelijk bestelt, kan profiteren van zakelijke voordelen. Wordt ook klant bij Bakker de Houthandel. Maak online een account aan of kom langs om kennis te maken. Als zakelijke klant kan je (online) bestellen op jouw eigen account. Informeer eens naar jouw persoonlijke voordelen.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.