Facebook Pixel

Reiniger

Toont alle 3 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Reiniger voor je Keralit gevel- en dakrandpanelen

Keralit is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met Keralit gevelpanelen neem je een verstandige beslissing voor je huis en voor jezelf. Keralit staat bekend om zijn stijlvolle en robuuste gevelpanelen die zorgen voor een duurzame buitenbekleding van woning. Dit betekent nooit meer schilderen en gemakkelijk schoon te maken met de Keralit reiniger.

De voordelen van Keralit op een rijtje

Het belang van schoon kunststof

De reiniger dient niet alleen om de kunststof duurzamer te maken. De panelen zien er ook altijd mooi uit. Het oog wil ook wel iets.

Het is wel degelijk belangrijk om de kunststof buitenwandpanelen schoon te houden. Dit is van groot belang voor het behoud van de kwaliteit en uitstraling van de gevel. De reiniger voor de kunststof gevelpanelen zorgt voor een langere levensduur en behoudt de glans en kleur.

Milieuvriendelijke reiniger voor kunststof

De reiniger is biologisch afbreekbaar en geschikt voor Keralit en andere kunststoffen. De reiniger is gebruiksklaar. Je kunt de reiniger op een schone zachte doek doen om het kunststof oppervlak snel te reinigen. Zelfs hardnekkige vlekken zullen verdwijnen. Het is wel aangewezen om bij moeilijke vlekken de reiniger een tijdje te laten inwerken en het daarna af te vegen. Je vervuilde kunststof ziet er duurzamer en mooier uit na het gebruik van de unieke reiniger.

Reiniger bestellen en profiteren van voordeel? Zakelijke klanten krijgen bij ons zakelijk voordeel. Meld je dan ook nu direct aan.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.