Facebook Pixel

Zandbak

Toont alle 5 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Houten zandbak voor in de tuin 

Zandbakken: voor veel kinderen een favoriet om in de tuin mee te spelen. Bij aanschaf van een houten zandbak ben je ook nog eens verzekerd van een mooi model die perfect binnen de sfeer van jouw tuin past. In de webshop van Bakker dé Houthandel vind je verschillende soorten zandbakken: bijvoorbeeld met deksel of met zitbankjes.  

Zandbakken voor kinderen 

Kinderen urenlang vermaken met speelgoed in de tuin? Dan is een zandbak onmisbaar! Een zandbak is een mooie aanvulling op onze speeltoestellen en geven kinderen de ruimte om creatief bezig te zijn. Zo kunnen ze met speelzand (gefilterd, fijn gekorreld zand) op een veilige manier mooie bouwwerken maken. Schaf wat leuke accessoires aan en jouw kinderen kunnen aan de slag met het bouwen van mooie zandkastelen! 

Houten zandbak met deksel of zitbankjes 

Tuin én zandbak netjes houden? Door een zandbak met deksel aan te schaffen, houd je het zand droog bij regen en voorkom je dat katten of andere dieren de zandbak vinden. Kies je voor zandbak Roy? Dan is het mogelijk om de deksel aan beide kanten op te klappen tot zitbankjes. Zo garandeer je uren speelplezier voor de kinderen! 

Bouwpakket zandbakken bestellen? Koop direct! 

De zandbakken van Bakker dé Houthandel zijn kant-en-klaar op maat gezaagd en worden geleverd in bouwpakketten die eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is het aan elkaar monteren van de ondergrond in combinatie met de verschillende planken. Direct alles in huis hebben? Bestel dan de benodigde hoeveelheid speelzand meteen erbij.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.