Facebook Pixel

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Ruwbouw

Bestel al jouw ruwbouw materialen online bij Bakker Bouwen & Wonen

Bakker Bouwen & Wonen biedt diverse soorten materialen voor de ruwbouwfase van jouw project. We hebben een breed assortiment isolatiematerialen, dakbedekking, zwaluwstaartplaten en zakwaren zoals beton en cement. Bestel je ruwbouwmaterialen online of kom langs in onze fysieke bouwshop en ervaar zelf de enorme hoeveelheid keuze aan A-merken. Bakker Bouwen & Wonen is niet alleen dé houtexpert uit Noord-Holland maar jouw totaalleverancier voor je hele bouwproject!

De bouwpartner voor de professional in West-Friesland

Bakker Bouwen & Wonen is al bijna 30 jaar een kenner als het gaat om hout– en bouwmaterialen. Wij weten welk materiaal het beste is voor jouw project en staan bekend als specialist in de West-Friese regio. We zijn nuchter, we houden van een praatje maar bovenal is het onze passie om de professional te helpen bij projecten. Die betrokkenheid maakt ons uniek.

Maatwerk voor iedere bouw professional

Standaardmaten zijn voor ons een uitgangspunt. Heb je maatwerk nodig en bespaar je graag tijd en moeite? Geef dan jouw maatwerk verzoek aan ons door. Online kan je tijdens de bestelling bij veel producten al een zaagplan uploaden. Of neem contact op dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Bij Bakker Bouwen & Wonen staan we klaar voor alle professionals in Noord-Holland!

Kom je snel langs voor advies met een kopje koffie?

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.