0228-563968
Terug

Refine results

Categorieën

Bestel al jouw ruwbouw materialen bij Bakker de Houthandel

Bakker de Houthandel biedt diverse soorten materialen voor de ruwbouwfase van jouw project. We hebben een breed assortiment isolatiematerialen, dakbedekking, bouwstaal en zakwaren. Kom langs in onze fysieke bouwshop en ervaar zelf de enorme hoeveelheid keuze aan A-merken. Met daarnaast onze uitgebreide kennis van hout, is Bakker de Houthandel jouw totaalleverancier!

De bouwpartner voor de professional in West-Friesland
Bakker de Houthandel is al bijna 30 jaar een kenner als het gaat om hout- en bouwmaterialen. Wij weten welk materiaal het beste is voor jouw project en staan bekend als specialist in de West-Friese regio. We zijn nuchter, we houden van een praatje maar bovenal is het onze passie om de professional te helpen bij projecten. Die betrokkenheid maakt ons uniek.

Maatwerk voor iedere professional
Standaardmaten zijn voor ons een uitgangspunt. Heb je maatwerk nodig en bespaar je graag tijd en moeite? Geef dan jouw maatwerkverzoek aan ons door. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Bij Bakker de Houthandel staan we klaar voor de professionals in Noord-Holland!

Kom je snel langs voor een kopje koffie?
Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-upcross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram