Facebook Pixel
0228-563968
Terug

Filters

OSB platen

OSB platen uit de webwinkel

Ben jij op zoek naar een kwaliteit OSB plaat? In onze webwinkel hebben wij een zeer ruime voorraad OSB platen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een OSB plaat op maat. OSB platen zijn echte constructieplaten en kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Het is het fundament van een constructie en daarom is het ook aan te raden om deze van een uitstekende kwaliteit aan te kopen. Dit bevordert de duurzaamheid, maar ook de veiligheid. In onze webwinkel verkopen wij bijvoorbeeld geperste OSB platen. Deze zijn niet alleen kwalitatief sterk, maar kennen ook een prachtige natuurlijke kleur.

De OSB platen zijn te koop in verschillende afmetingen. De afmetingen van het product worden altijd duidelijk weergegeven. Staan de juist afmetingen er niet bij? Dan kun je het wellicht zelf op maat zagen, maar als je daar geen ervaring mee hebt dan kunnen wij dit ook voor je doen. We hebben namelijk een speciale matenservice.

De kracht van hout

OSB platen zijn van zeer kwalitatief hout gemaakt. Hout is een echt natuurproduct en daarom ook raadzaam voor verschillende toepassingen. Hout is gemakkelijk bewerkbaar en daarom weet je er als hobbyistische klusser ook wel raad mee. Hout is ook relatief goedkoop. Ben je dus van plan om je woning te renoveren, maar heb je slechts een beperkt budget? Toepassingen van hout zijn dan een aanrader. Hout staat ook bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Kozijnen van hout zorgen ervoor dat je energierekening aanzienlijk wordt verlaagd. Dit is enerzijds goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor je portemonnee.

Houtproducten voor iedereen

We hadden het er eerder in dit artikel al even over gehad: onze houthandel is er voor iedereen. Het is voor mensen met een groot aannemersbedrijf die op zoek zijn naar een vaste, betrouwbare partner. Maar het is ook ideaal voor hobbyisten die af en toe iets bouwen. Weet jij niet precies welke OSB-plaat of hout jij nodig hebt voor een bepaalde toepassing? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice, want wij helpen je dan graag verder. We hebben naast goede OSB-platen en een ruim assortiment hout namelijk ook veel vakkennis in huis. We zien je graag in onze webwinkel!

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram