Facebook Pixel

Zelfbouw buitenverblijf

Toont alle 4 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Maak geheel zelf een buitenverblijf! Bestel doe-het-zelf pakketten en andere accessoires

Ben je handig en wil je geheel zelf een buitenverblijf maken? Kies dan voor handige doe-het-zelf pakketten in onze webshop. De Douglasvision doe-het-zelf pakketten zijn ideaal voor het maken van jouw buitenverblijf, kapschuur of zadeldak. Daarnaast verkopen wij ook alle losse elementen om jouw buitenverblijf of veranda af te maken. Bestel makkelijk in de webshop en kom je er niet uit? Raadpleeg een van onze specialisten

Losse elementen voor een buitenverblijf, veranda, kapschuur of blokhut bestel je online

Bouw je helemaal zelf je buitenverblijf en zoek je naar losse elementen zoals een deur, raam of materialen voor de fundering? Bij Bakker de Houthandel kun je van fundering tot aan het dak materialen en accessoires vinden waarmee je jouw buitenverblijf compleet maakt. Denk bijvoorbeeld ook aan betonpoer, shutters voor de veranda, hekwerk voor jouw buitenverblijf of Douglas schoor. Het aanbod is ontzettend breed!

Kom langs in Hoogkarspel of raadpleeg een van onze specialisten

In onze winkel te Hoogkarspel kun je een deel van de collectie buitenverblijven bekijken om een voorbeeld te krijgen van hoe het eruit kan komen te zien. Onze medewerkers kunnen je dan te woord staan over de doe-het-zelf pakketten voor een buitenverblijf. Daarnaast is het een uitje om even naar Bakker de Houthandel te gaan. Het terrein is duizenden vierkante meters groot en in onze woonwinkel kun je jouw buitenverblijf helemaal afmaken. We zien je snel!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.