Facebook Pixel
0228-563968
Chat met een van onze medewerkers

ma t/m vr van 8:00 tot 16:30

Terug

Acties

Wij bezorgen gratis* aan huis in Noord-Holland en Lelystad

SEPTEMBER & OKTOBER REGIO-ACTIE: T/m eind oktober 2021 gratis bezorging in de plaatsen: Venhuizen, Hem, Wijdenes, Hoogkarspel, Westwoud, Oosterblokker, Schellinkhout, Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Hoorn, Zwaag en Blokker.

Bestelde materialen bezorgen wij volgens de veiligheidsrichtlijnen en in overleg bij jou aan huis. Wij bezorgen in het grootste gedeelte van Noord-Holland en Lelystad. Afhankelijk van de ordergrootte kan bezorging gratis zijn.

  • Bij een orderbedrag boven €200,00 in postcodegebied 1600, is de bezorging gratis. Daaronder berekenen wij € 27,50 bezorgkosten.
  • Bij een orderbedrag boven €450,00 in het overige deel van Noord-Holland en Lelystad, is de bezorging gratis. Daaronder berekenen wij €50,00 bezorgkosten.
  • Indien je buiten bovenstaande gebieden wilt laten bezorgen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Buiten onze regio plannen wij het transport met een externe bezorgdienst. Houd rekening met extra kosten.
Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker Bouwen & Wonen alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram