Facebook Pixel

 • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
 • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
 • Onze klanten beoordelen ons met

Tuin

Alles van kwaliteit voor in de tuin: Bakker de Houthandel heeft het!

Bakker de Houthandel staat al bijna 30 jaar bekend om zijn kwalitatieve houtproducten voor in de tuin. We hebben diverse soorten hout in het assortiment die ieder zijn unieke eigenschappen kent. Je kunt kiezen voor los hout maar ook uit complete sets bijvoorbeeld een complete blokhut of schuttingen.

Een greep uit ons tuinassortiment:

Welk tuinhout is voor mij het beste?

Het aanbod tuinhout is erg breed en voor velen betekent het dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Letterlijk! Douglas hout, grenen hout, Red Cedar; het zijn slechts enkele voorbeelden van hout die er verkrijgbaar zijn voor de tuin. Maar welke houtsoort is nu het beste voor in de tuin? Dit hangt af van verschillende factoren:

 • Waar in de tuin ga je het hout toepassen?
 • Is er direct contact tussen het hout en de grond?
 • Wordt het hout op een beschutte plaats gebruikt of staat het juist vol in de wind en regen en zon?
 • Wordt het hout beschermd? Is het hout behandeld?

Onze tuinhout specialisten staan je graag te woord welk tuinhout jij het beste in jouw persoonlijke situatie kunt gebruiken.

Voor tuinhout op maat ben je ook aan het goede adres

Geen enkele tuin is hetzelfde. De standaardmaten die we hebben, kun je dan ook zien als het uitgangspunt. We hebben de mogelijkheid om veel tuinhoutproducten op maat te maken, maar vraag even naar de mogelijkheden. We staan klaar voor jouw maatwerkverzoek. Geef je maatwerkverzoek telefonisch of per mail aan ons door en we stemmen samen jouw persoonlijke wensen af.

Kom langs of bestel online jouw tuinhout

Je kunt alle tuinhout online bestellen maar je bent ook van harte welkom om bij ons op bezoek te komen. Onder het genot van een kopje koffie maken we graag kennis met je! Maak dan ook kennis met Bakker de Houthandel voor al jouw tuinhout, terrassen, vlonders, tuinmeubelen, blokhutten, buitenverblijven, beschoeiingen, tuinaccessoires, hang- en sluitwerk voor buiten, speeltoestellen en nog veel meer!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 • Voer een nummer in van 19 tot 21.
  Voer een nummer in van 19 tot 21.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
 • No products in the cart.