Facebook Pixel

Vensterbanken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Een vensterbank voor diverse professionele toepassingen vind je bij Bakker Bouwen & Wonen

Met diverse soorten, lengtes en breedtes hebben wij voor elk soort woon- of bouwproject de juiste vensterbank voor je beschikbaar. Met standaardmaten of maatwerk maak jij jouw project compleet. Als partner voor de professional zit je bij Bakker Bouwen & Wonen goed als het gaat om gepaste service. Ons online assortiment geeft slechts kort weer wat we je kunnen bieden, neem contact op voor jouw (maatwerk)verzoek.

Waar kun je bij Bakker Bouwen & Wonen op rekenen?

A-merken zijn standaard onderdeel van ons assortiment. We voeren dan ook merken vensterbanken als Topstyle. Vraag voor andere merken zoals Werzalit, Novaboard, Prodec, Lignodur en Topline naar de mogelijkheden. Een (overzet) vensterbank koop je dan ook bij Bakker Bouwen en Wonen.

Een overzet vensterbank op maat laten maken? Bespaar makkelijk tijd en moeite

Een vensterbank op maat maken is precisiewerk en is een tijdrovende klus. Immers is niet elk pand hetzelfde. Voor een vensterbank op maat is Bakker Bouwen & Wonen jouw partner. Maak kennis met ons en wij lichten je graag alle mogelijkheden toe. Bel of kom langs en wij gaan graag met je om tafel om al jouw maatwerkverzoeken te bespreken.

Specifiek verzoek voor een vensterbank? Geef het door!

Ons aanbod vensterbanken is nog uitgebreider dan alleen het assortiment dat op de webshop staat aangegeven. Neem dan ook vooral contact op om jouw specifieke wensen door te geven en wij kijken naar de geschikte vensterbank voor jou!

Als partner voor de professional kun je terecht bij ons voor zakelijke voordelen. Kom langs of neem contact op met ons en wij gaan graag met je om tafel.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.