Facebook Pixel
0228-563968
Terug

Filters

Dorpels

Dorpels in onze webwinkel

Hout is een prachtig natuurproduct en wordt gebruikt voor veel constructies. Veel mensen zijn zich er niet eens van bewust hoeveel producten of constructies van hout ze in huis hebben. Hout is echt onmisbaar te noemen. Je hebt misschien wel een houten trap in je woning. Veel mensen hebben ook houten deuren. Tegelijkertijd wordt hout ook gebruikt voor kozijnen, vanwege de hoge isolatiewaarde. Dan wordt hout ook nog vaak gebruikt voor buitenconstructies. Daarbij kun je denken aan een prachtig tuinhuisje van hout, maar bijvoorbeeld ook een houten schutting voor de nodige privacy. Hout kent dan ook veel voordelen. We hadden het al even over de isolatiewaarde, maar hout is ook relatief goedkoop en gemakkelijk bewerkbaar. Iets wat bij andere materialen niet altijd het geval is. In onze webwinkel verkopen wij dan ook zeer veel verschillende houtproducten, waaronder dorpels.

De kracht van dorpels

Er zijn dorpels met een ingeschaafd waterhol, om afdruipend regenwater te keren. Deze wordt aangebracht op een naar binnen draaiende buitendeur of raam en wordt ook wel een weldorpel genoemd. Een naar buiten draaiende deur of raam bevindt zich vóór de onderdorpel en behoeft daarom geen weldorpel. Ook verkopen wij het hout in verschillende afmetingen. Staat een bepaalde afmeting er niet bij? Dat is geen enkel probleem, want wij kunnen het ook voor jou op maat zagen.

Ook verkopen wij drempels of dorpels (vakterm: stofdorpel of onderdorpel). Een dorpel is om de ruimte (kier) tussen de deur en de vloer, bij een binnenkozijn, te dichten. In droge ruimten is de drempel vaak uit (hard)hout vervaardigd, meestal uit beukenhout.

Uitstekende service in de webwinkel

In de webwinkel hanteren wij een uitstekende service. Het is bij ons bijvoorbeeld mogelijk om je in te schrijven als zakelijke klant. Misschien wil je bijvoorbeeld een langdurig partnerschap met ons aangaan en houtproducten in grote afnames bestellen. Dat is zeker mogelijk. Je kunt dan profiteren van korting en het is in veel gevallen mogelijk om producten op krediet aan te kopen. De meeste producten hebben wij op voorraad.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram