Facebook Pixel

Mastiek schroten

Enig resultaat

Dikte in mm

 • (1)

Breedte in mm

 • (1)

Lengte in cm

 • (1)
 • (1)

 • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
 • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
 • Onze klanten beoordelen ons met

Mastiek schroten

Heb jij een eigen bedrijf en ben je bezig met het renoveren van een woning? Of ben je een hobbyistische klusser en vind jij het heerlijk om bepaalde constructies op te bouwen? In dat geval heb je ongetwijfeld mastiek schroten nodig. In onze webwinkel hebben wij een uitgebreid aanbod. We verkopen bijvoorbeeld ook de mastiek schroot op maat. Laat je adviseren door een van onze houtexperts.

Mastiek schroten in onze webwinkel

Waarom is hout nog steeds zo populair in constructies?

Hout wordt steeds meer gebruikt voor constructies en dat is ook wel logisch te noemen. Hout brengt namelijk veel verschillende voordelen met zich mee. Allereerst isoleert het zeer goed. Dat is belangrijk met de klimaatproblematiek in ons achterhoofd. Bovendien is hout relatief goedkoop en is het ook zeer gemakkelijk om hout te bewerken. Uiteraard zijn er ook veel verschillende houtsoorten op de markt. De soorten zijn allemaal weer toepasbaar voor andere bewerkingen.

De kracht van mastiek schroten

Wij verkopen onder andere een mastiek schroot/mastiekrib van het houtsoort vurenhout. Dit houtsoort wordt het meest gebruikt bij constructies. Dit komt omdat het relatief goedkoop is, gemakkelijk bewerkbaar en omdat de duurzaamheid centraal staat. Vurenhout wordt voor verschillende constructies gebruikt. Mastiek schroten van vurenhout worden bijvoorbeeld gebruikt voor dakranden. Je kunt er de dakopstand mee afschuinen, met als gevolg dat de dakbedekking een beter verloop krijgt. In onze webwinkel is dit hout in verschillende maten te koop. De verschillende maten kun je vinden wanneer je op het specifieke product klikt. Staat de juiste maat mastiek schroot of mastiekrib er niet bij? Dat is geen enkel probleem, want in die gevallen is het ook mogelijk om het door ons op maat te laten zagen.

De uitstekende service in onze webwinkel

We hebben een ruim aanbod aan mastiek schroten in onze webwinkel. We begrijpen al te goed dat het soms lastig kan zijn om het juiste product te vinden. Daarom hebben wij een zeer handig overzicht gemaakt. We hebben alles ingedeeld in categorieën. Ook hanteren wij een filtersysteem. Dankzij dit filtersysteem kun je gericht zoeken op een bepaald budget, maar bijvoorbeeld ook op bepaalde soorten en afmetingen. Ben jij een ondernemer? In dat geval kun jij je inschrijven als zakelijke klant op onze website. Je profiteert dan van nog meer prachtige voordelen op mastiek schroten of mastiekrib. We zien je graag terug in onze houthandel!

Veelgestelde vragen

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 • Voer een nummer in van 19 tot 21.
  Voer een nummer in van 19 tot 21.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
 • No products in the cart.