0228-563968
Terug
Filters

Bestel al jouw dakbedekkingsmaterialen bij Bakker de Houthandel

Van volledige (houten) constructie tot aan de afwerking, Bakker de Houthandel heeft dakbedekkingsmaterialen voor de professional in Noord-Holland. In onze online webshop vind je een deel van ons assortiment dakbedekking en bijbehorende materialen. In onze fysieke bouwshop staan onze professionals voor je klaar om jouw opdracht aan te nemen. Kom dan ook vooral langs en maak kennis met ons gepassioneerde team.

Van ruwbouw tot afbouw, we hebben de producten voor jou

Bakker de Houthandel biedt een breed scala aan producten als het gaat om dakbedekking. Je kunt bij ons terecht voor constructiebouw, het uiteindelijk plaatsen van de dakbedekking en voor alle andere materialen zoals bevestigingsmaterialen en afwerking maar ook goten en afwatering, vergaarbakken en hemelwaterafvoer. We hebben een breed assortiment voor de professional in Noord-Holland en staan daar niets voor niets al vele jaren om bekend.

Zakelijke klanten hebben voordelen bij Bakker de Houthandel

We richten ons bij Bakker de Houthandel met name op de professional in Noord-Holland en bieden deze interessante voordelen. Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of als ZZP’er te bespreken. We staan klaar voor jou en helpen je graag verder met jouw gave project!

Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up