0228-563968
Terug

Filters

Vuren ruw hout: een houtsoort met vele voordelen

Het materiaal hout wordt voor zeer veel verschillende toepassingen gebruikt. Hout kent dan ook vele voordelen. Hout is makkelijk bewerkbaar, relatief goedkoop, milieuvriendelijk en je kunt er snel verschillende constructies mee opzetten. Uiteraard kun je hout nog voor veel meer toepassingen gebruiken. In onze webwinkel zijn wij voorzien van een ruim aanbod vuren ruw hout. Dit type hout kent vele voordelen. In dit artikel gaan wij eerst in op de voordelen van vuren ruw hout. Daarna bespreken wij waarom het aan te raden is om dit hout in onze webwinkel aan te kopen.

De kracht van vuren ruw hout

Vuren ruw hout staat bekend om zijn flexibiliteit en eenvoudige bewerking. Je kunt het dus ook voor veel verschillende toepassingen gebruiken en dat maakt het een betrouwbaar houtsoort voor allerhande constructies. Vuren ruw hout wordt tegenwoordig bijvoorbeeld gebruikt voor kozijnen. Het hout is namelijk duurzaam en de kwaliteit blijft behouden. Iets wat je verlangt bij kozijnen. Maar ook voor vloeren, deuren en nog veel meer andere constructies wordt dit vaak toegepast. Heb jij een beperkt budget? Vuren hout is relatief goedkoop dus het is ideaal voor mensen die graag geld willen besparen.

Een ruim aanbod vuren ruw hout in ons assortiment

In onze webwinkel verkopen wij vuren ruw hout voor verschillende toepassingen. Wij verkopen bijvoorbeeld algemeen aftimmerhout, zodat je het hout zelf kunt bewerken. Maar wij verkopen ook balken, vloerdelen en planken. We verkopen enerzijds geschaafd hout, maar dus ook ruw hout. Ruw hout is ideaal voor bepaalde constructies waarbij splintervorming geen groot probleem vormt. Daarbij kun je denken aan een tuinhuisje, schutting, gevelbekleding en ga zo maar verder.

We begrijpen al te goed dat jij het liefst vuren ruw hout aankoopt tegen een scherpe prijs. In onze webwinkel hanteren wij gelukkig scherpe tarieven. Ben jij zelfstandig ondernemer? In dat geval kun je ook nog eens profiteren van zakelijk voordeel. Je kunt dan producten uit ons assortiment met scherpe kortingen aankopen. Registreer je als klant in onze webwinkel en vervolgens nemen wij contact met je op. Ook voor andere vragen kun je uiteraard terecht bij de klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram