0228-563968
Terug
Filters

Deurkozijnen en nog veel meer in onze webwinkel

Uiteraard kun je deurkozijnen in alle soorten en maten aankopen. Wij verkopen bijvoorbeeld vuren deurkozijnen. Vuren kent veel voordelen. Vurenhout is namelijk licht van gewicht en daarom ideaal voor deurkozijnen. Bovendien droogt het ook snel, waardoor de luchtvochtigheid op een laag pitje blijft. Bovendien ziet vuren er zeer mooi uit. Ben je van plan om een deur in je tuinhuisje te plaatsen? In dat geval is het weer aan te raden om voor Douglas hout te gaan. Douglas hout is namelijk bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het kan goed tegen regen, zon en wind. Daardoor staat de duurzaamheid ook centraal met dit houtsoort. Je kunt de deurkozijnen in verschillende afmetingen aankopen. Staat jouw ideale afmeting er niet bij? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben een zaagservice. We kunnen alle houtproducten voor jou op maat zagen.

Hout als basis voor elk project

Hout is zeer kwalitatief materiaal dat gebruikt kan worden voor veel verschillende constructies. Hout kent namelijk veel voordelen in vergelijking met andere bouwmaterialen. Daarom kiezen veel aannemers er nog steeds voor om hout te gebruiken. Allereerst heeft hout een esthetisch voordeel. Hout geeft namelijk een zeer luxe uitstraling af. Hout kent echter ook veel praktische voordelen. Het is relatief goedkoop en gemakkelijk bewerkbaar. Ben jij een hobby klusser en heb jij hout nodig voor bijvoorbeeld een blokhut? In dat geval kun je terecht in onze webwinkel want wij verkopen zeer veel producten van hout. Ook mensen met een eigen bedrijf kunnen natuurlijk bij ons terecht. We verkopen onder andere deurkozijnen in onze webwinkel.

De kracht van onze webwinkel

Onze webwinkel heeft niet alleen uitstekende houtproducten, maar tegelijkertijd bieden wij een geweldige service. We verkopen namelijk houtproducten voor verschillende toepassingen. Het wordt bij ons echter nooit onoverzichtelijk, aangezien we alles ingedeeld hebben in verschillende categorieën. Als zakelijke klant kun jij je bij ons inschrijven. Daarvoor moet je wel in bezit zijn van een KVK-nummer. Als zakelijke klant profiteer je van extra kortingen Het is dan eveneens mogelijk om producten op rekening te kopen.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram