Facebook Pixel

Schommels

Toont alle 22 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Complete schommels én losse accessoires koop je bij Bakker dé Houthandel.

Op zoek naar een schommel als aanvulling van een speeltoestel of wil je juist een losse schommel in de tuin plaatsen? Bij ons in de webshop vind je een ruim assortiment aan schommels en accessoires. Bekijk de producten en bestel direct! 

Schommel speeltoestel voor in de tuin 

Ga je voor een schommel speeltoestel voor in de tuin? In dat geval ontvang je een bouwpakket met houten palen, grondankers, schommels en bevestigingshaken. Met behulp van de grondankers zet je het schommel speeltoestel stevig vast in de grond en vervolgens monteer je de palen en/of balken op eenvoudige wijze aan elkaar vast. Daarna is het nog een kwestie van het ophangen van de schommels en de schommel is klaar voor gebruik! 

Losse schommels voor in de tuin aanschaffen 

Is één van de schommels aan vervanging toe of vinden de kinderen een klimtouw of netschommel leuk? Je vindt een ruim assortiment van verschillende losse schommels in de webshop bij Bakker dé Houthandel. Vandaag besteld is binnen twee werkdagen in huis! 

Optimaal speelplezier aanbieden? Ga voor een complete speeltoren 

Naast schommel speeltoestellen en losse schommels is het ook mogelijk om voor het complete pakket te gaan: ga voor de complete speeltorens. Deze zijn uit te breiden met brug, speelwand, schommel en klimwand. Zo bied je jouw kinderen optimaal speelplezier in eigen tuin!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.