Facebook Pixel

Bielzen

Enig resultaat

Dikte in mm

 • (1)

Breedte in mm

 • (1)

Lengte in cm

 • (1)

 • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
 • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
 • Onze klanten beoordelen ons met

Houten biels

Bielzen kunnen worden gebruikt voor kantafwerking van je gazon of maak er een tuinafscheiding van. Een houten biels kan ook worden gebruikt voor het maken van een tuinbank, een houten trap of als staander voor bijvoorbeeld een tuindeur/poort.

Prachtige bielzen in de webwinkel

Ben jij op zoek naar houtproducten voor je bouwbedrijf, of omdat je een fanatieke hobbyistische klusser bent en bepaalde renovaties in je woning zelf wil aanpakken? In dat geval ben je bij onze webwinkel op de juiste plek, want wij verkopen veel houtproducten. Hout blijft nog steeds een zeer populair bouwproduct. Het wordt in Nederland veelvuldig gebruikt voor constructies in de tuin. Daarbij kun je denken aan een schutting voor de nodige privacy. Nederland is immers een dichtbevolkt land. Bovendien wordt het ook gebruikt voor tuinhuizen en tuinmeubelen. Maar ook binnen wordt hout meermaals gebruikt voor bepaalde constructies. Houten kozijnen zijn bijvoorbeeld zeer populair, vanwege de hoge isolatiewaarde. Hout is ook relatief goedkoop en gemakkelijk bewerkbaar. In onze webwinkel verkopen wij zeer veel verschillende soorten houtproducten, waaronder bielzen.

Bielzen in onze webwinkel

Misschien heb je nog nooit van het woord biels gehoord. Een biels is een ander voor balk en dan wordt het wellicht gelijk duidelijk. Houten balken zijn het fundament voor vele bouwconstructies. In onze webwinkel verkopen wij dan ook verschillende houten bielzen. We verkopen bijvoorbeeld grenen bielzen. Dit is een naaldhoutsoort dat veel gebruikt wordt in Nederland. Het is zeer stevig en staat bekend om zijn duurzaamheid. Als je het goed gaat onderhouden, dan is de kans ook groot dat je er langdurig van kunt genieten. Maar ook voor vele andere houtproducten kun je terecht in onze webwinkel. We hebben alles ingedeeld in verschillende categorieën, zodat het overzicht behouden blijft. Bovendien is er een handig filtersysteem waar je van kunt profiteren. Dan kun je ook binnen een bepaalde prijsklasse zoeken.

De voordelen van onze webwinkel

Uiteraard wil je niet alleen genieten van prachtige houtproducten, maar zoek je ook de beste service. Ook dat kunnen wij leveren. We hanteren scherpe tarieven voor onze houtproducten, maar tegelijkertijd staan we ook garant voor de kwaliteit. Wij hebben ook expertise. Mocht je dus advies nodig hebben over een bepaald product, dan kun je gewoon contact opnemen met de klantenservice. Ook kun jij je bij ons inschrijven als zakelijke klant. Hiervoor heb je wel een KVK-nummer nodig. Je geniet van dan extra voordelen.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

 • Voer een nummer in van 19 tot 21.
  Voer een nummer in van 19 tot 21.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
 • No products in the cart.