Facebook Pixel

Kastplanken

Toont alle 4 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Diverse kastplanken in onze webwinkel

Zelf je (inbouw)kast afmaken met stevige, kwalitatieve kastplanken? Kies uit ons assortiment kastplanken, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wij verkopen houten kastplanken van verschillende houtsoorten. Elk houtsoort kent weer een andere toepassing.

Meer dan alleen kastplanken

Wij verkopen meer dan alleen hout voor kastplanken. Zo hebben wij bijvoorbeeld hout dat meer geschikt is voor constructies in de tuin. Dit komt vanwege de weeromstandigheden. Wil je meer informatie over al deze types hout? Op onze website vind je meer informatie over de belangrijkste kenmerken. Heb jij kastplanken met specifieke afmetingen nodig? In dat geval kunnen wij het voor jou op maat zagen. Voor de mogelijkheden daaromtrent kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Ben jij op zoek naar kwalitatief hout? Zoek dan niet verder, want in onze webwinkel verkopen wij veel verschillende soorten houtproducten. Deze houtproducten zijn te gebruiken voor veel verschillende toepassingen. Voor het aanleggen van een houten vloer tot en met het bouwen van kozijnen. Voor het bouwen van een kwalitatief tuinhuisje tot en met een prachtige schutting voor privacy. In onze webwinkel vind jij alles. Hout kent dan ook vele voordelen en daarom wordt het nog zo vaak gebruikt in de bouw. Hout heeft bijvoorbeeld een zeer hoge isolatiewaarde en dat is een fijn gegeven te noemen. Bovendien is het ook relatief goedkoop en daarmee dus ideaal voor mensen met een beperkt budget. In onze webwinkel verkopen wij bijvoorbeeld ook kastplanken.

Uitstekende service in onze webwinkel

Wij vinden het belangrijk om onze klanten een uitstekende service te bieden. Bij ons kopen veel verschillende klanten producten in. Daarbij kun je denken aan een hobbyistische klusser die wat kleine producten nodig heeft. Maar ook grote bouwbedrijven kopen producten bij ons in. Heb jij een bedrijf en sta jij ingeschreven bij de KVK? In dat geval kun jij je aanmelden als zakelijke klant. Dan kun je bijvoorbeeld producten op rekening bestellen, maar ook nog eens profiteren van vele extra kortingen. Schrijf je in en wij nemen vervolgens contact met je op.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.