Facebook Pixel

Spaanplaat wit geplastificeerd

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Wat is een geplastificeerde spaanplaat?

Beide zijden van de gelamineerde spaanplaat zijn gedecoreerd met een witte kunststof melamine toplaag. Ook de lange zijde is voorzien van een melamine kantenband. Met kunststof gecoate spaanplaat is zeer geschikt voor de productie van meubels en vele andere binnentoepassingen. Voor een spaanplaat wit geplastificeerd ben je bij Bakker Bouwen & Wonen aan het juiste adres.

Kenmerken van de geplastificeerde spaanplaat

Ook bekend als spaanplaat meubelpaneel geplastificeerd wit of geplastificeerde spaanplaat is kunststof gecoate spaanplaat nuttig omdat het de volgende kenmerken heeft:

Wat je ook doet met een spaanplaat geplastificeerd wit, het is de ideale plaat tegen een voordelige prijs. Het is minder breekbaar dan een standaard spaanplaat.

Voorzichtig zagen van de geplastificeerde spaanplaat

Als je van plan bent gelamineerde spaanplaat te gebruiken in je werk denk er dan aan dat je voorzichtig moet zijn bij het zagen van dit soort planken. Ons advies is om te kiezen voor een cirkelzaag met fijne vertanding. Geplastificeerde spaanplaat breekt snel bij het zagen. Om dit risico te beperken is het aan te raden om aan beide zijden van de snijlijn tape te plakken.

Met kunststof gecoate kastplank

Het is zeker goed om je eigen meubels of kasten te maken. Je houdt van klussen, maar je wilt niet te veel geld uitgeven aan materialen. Kies je ervoor om kasten te maken met kastplanken of wandmeubels? De geplastificeerde spaanplaat is zeer betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende maten. De melamine toplaag bestaat uit twee zijden met een fijne structuur (sinaasappelschil) van 90 gram per vierkante meter.

Een spaanplaat geplastificeerd wit kan ook gebruikt worden als bureau- of werkblad. Je kunt de gelamineerde platen gebruiken als extra planken in natte ruimtes zoals slaapkamers, keukens, woonkamers of badkamers.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.