0228-563968
Terug

Filters

Vuren geschaafd: veelzijdig hout geschikt voor vele toepassingen

Ga jij binnenkort aan de slag in je woning, of heb jij hout nodig voor je onderneming? Zoek dan niet verder, want dan ben je in onze webwinkel op de juiste plek voor vuren geschaafd. Onze webwinkel is namelijk voorzien van een ruim assortiment aan hout voor verschillende toepassingen. Hout als materiaal brengt natuurlijk verschillende voordelen met zich mee. Hout staat bekend om zijn stevigheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Uiteraard zijn er zeer veel verschillende houtsoorten en elk soort kent weer zijn eigen unieke punten. In onze webwinkel vind jij onder andere een ruim aanbod aan vuren geschaafd hout.

De kracht van vuren geschaafd hout

Vurenhout kent verschillende voordelen. Het is namelijk zeer eenvoudig te bewerken, waardoor het geschikt is voor verscheidene toepassingen. Daarbij kun je denken aan kozijnen, ramen, deuren en nog veel meer. Tegelijkertijd is het hout relatief goedkoop in vergelijking met vele andere soorten. Heb je dus een beperkt budget, of heb je veel hout nodig voor een constructie? In dat geval valt de prijs vrijwel altijd lager uit wanneer je voor dit hout gaat. Bovendien staat het bekend om zijn duurzaamheid. Indien goed onderhouden, blijft het hout een zeer lange periode van hoge kwaliteit. Het geschaafde hout is machinaal glad gemaakt, waardoor het goed te bewerken is en je geen last krijgt van splinters.

Een ruim aanbod vuren geschaafd hout in onze webwinkel

In onze webwinkel hebben wij een ruim aanbod van dit hout. We verkopen vuren balken, planken, vloerdelen, hout om af te timmeren en nog veel meer. Heb jij vuurhout in een specifieke maat nodig? Dan is dat geen enkel probleem, want wij kunnen het precies op maat zagen. Het hout is relatief goedkoop en duurzaam, maar het is van belang dat vuurhout goed onderhouden wordt. Ook daarmee kunnen wij je van dienst zijn. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd en weten precies hoe elk type hout onderhouden moet worden.

Heb jij een eigen bedrijf en wil jij vuren geschaafd hout bij ons aankopen? In dat geval kun je profiteren van het zogenaamde 'zakelijk voordeel'. Voor nog scherpere tarieven is het dan mogelijk om prachtig hout in ons assortiment te kopen.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram