Facebook Pixel

Multiplex berken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Multiplex berken: een veelzijdige basisplaat

Ben jij op zoek naar multiplex berken? In dat geval zit jij goed bij onze webwinkel. Multiplex berken zijn te gebruiken voor veel verschillende toepassingen. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor tafels, balies en nog veel meer. De multiplex berken zijn van een uitstekende kwaliteit, dus je weet tegelijkertijd ook dat ze zeer lang mee zullen gaan.

Berken multiplex in verschillende afmetingen te vinden in onze webwinkel. Het kan echter zijn dat jouw specifieke afmeting er niet bij staat. Dat is in principe geen enkel probleem, want wij hebben een uitstekende matenservice. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen, maar misschien heb je daar de capaciteiten niet voor. Naast multiplex berken hebben wij ook andere multiplex interieur en multiplex exterieur platen.

Hout: een ideaal bouwmateriaal

Maar waarom zou je hout gaan gebruiken als bouwmateriaal, vraag jij je misschien af. Welnu, hout brengt namelijk zeer veel fantastische voordelen met zich mee. Het is allereerst zeer goedkoop, dus het is ideaal voor mensen met een beperkt budget. Bovendien is hout duurzaam en kent het een hoge isolatiewaarde. Daarom wordt het ook vaak gebruikt voor kozijnen. Dankzij de isolerende werking ga jij op de lange termijn veel energiekosten besparen. Bovendien is hout ook gemakkelijk bewerkbaar en is het een echt natuurproduct. Hout wordt al gebruikt sinds de oudheid en het is mooi dat dergelijk bouwmateriaal nog steeds zo populair is.

Heb je een bedrijf in de hout- en bouwbranche? Profiteer van zakelijk voordeel

Koop je berken multiplex bij ons in de winkel en profiteer van zakelijk voordeel. Wij gaan graag een langdurig partnerschap met je aan. Als je staat ingeschreven bij de KVK binnen de hout- en/of bouwbranche kun je profiteren van veel fantastische voordelen. Je kunt je dan bij ons inschrijven als zakelijke klant en bijvoorbeeld producten op krediet aankopen. Ook is het dan mogelijk om nog eens extra te profiteren van fantastische kortingen. Meld je dan ook nu aan.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.