Facebook Pixel

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Plaatmateriaal

Kwalitatief plaatmateriaal voor ieder (bouw)project

Plaatmateriaal in diverse uitvoeringen, soorten hout, materialen en maten vind je bij Bakker de Houthandel. Al bijna 30 jaar een begrip in de regio Noord-Holland. Voor grote en kleine (bouw)projecten kun je bij ons terecht. Bij ons kun je rekenen op maatwerkservice en levering op locatie. Wij helpen je graag jouw project tot een succes te maken!

Ons assortiment plaatmateriaal bestaat o.a. uit:

Plaatmateriaal in diverse soorten materiaal, uitvoeringen en op maat naar wens

Het plaatmateriaal assortiment bij Bakker de Houthandel is erg breed en daardoor toepasbaar voor diverse doeleinden. Plaatmateriaal is er bijvoorbeeld in verschillende houtsoorten, denk aan: berken, grenen en hardhout. Het plaatmateriaal is geschikt voor binnen of voor buiten. Dit noemen we exterieur multiplex. Ook kun je kiezen voor geplastificeerd plaatmateriaal, watervast plaatmateriaal, gegrond multiplex of geperste platen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Profiteer van zakelijke voordelen bij aankoop van plaatmateriaal

Als zakelijke klant kun je bij Bakker de Houthandel profiteren van zakelijke voordelen. Samen met jou maken wij persoonlijke afspraken zodat je optimaal profiteert van de zakelijke voordelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook bij ons langskomen. De koffie staat voor je klaar.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.