Facebook Pixel
Onze klanten beoordelen ons met:
0228-563968
Chat met een van onze medewerkers

ma t/m vr van 8:00 tot 16:30

Terug

Refine results

Categorieën

Kwalitatief plaatmateriaal voor ieder (bouw)project

Plaatmateriaal in diverse uitvoeringen, soorten hout, materialen en maten vind je bij Bakker dé Houthandel. Al bijna 30 jaar een begrip in de regio Noord-Holland. Voor grote en kleine (bouw)projecten kun je bij ons terecht. Bij ons kun je rekenen op maatwerkservice en levering op locatie. Wij helpen je graag jouw project tot een succes te maken! Ons assortiment plaatmateriaal bestaat o.a. uit:

Plaatmateriaal in diverse soorten materiaal, uitvoeringen en op maat naar wens

Het plaatmateriaal assortiment bij Bakker Bouwen & Wonen is erg breed en daardoor toepasbaar voor diverse doeleinden. Plaatmateriaal is er bijvoorbeeld in verschillende houtsoorten, denk aan: berken, grenen en hardhout. Het plaatmateriaal is geschikt voor binnen of voor buiten. Dit noemen we exterieur multiplex. Ook kun je kiezen voor geplastificeerd plaatmateriaal, watervast plaatmateriaal, gegrond multiplex of geperste platen. Het zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Plaatmateriaal op maat gezaagd met onze zaagservice

Heb je een zaagplan en heb je graag jouw plaatmateriaal direct op maat? Wij zagen graag jouw plaatmaterialen. Geef tijdens de bestelling gemakkelijk je zaagplan door en wij zagen het plaatmateriaal voor jou op maat. De eerste 5 zaagsneden zijn geheel gratis!   Heb je gereedschap nodig of wil je jouw plaatmateriaal vervoeren maar heb je geen aanhanger? Dan kun je gebruikmaken van onze bruikleenservice voor gereedschappen en aanhangwagens. Vraag naar de mogelijkheden!

Profiteer van zakelijke voordelen bij de aankoop van plaatmateriaal

Als zakelijke klant kun je bij Bakker de Houthandel profiteren van zakelijke voordelen. Samen met jou maken wij persoonlijke afspraken zodat je optimaal profiteert van de zakelijke voordelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook bij ons langskomen. De koffie staat voor je klaar.
Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2022 Bakker Bouwen & Wonen alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-upchevron-downcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram