Facebook Pixel
0228-563968
Terug
Filters

Kies online uit diverse terras-/vlonderplanken voor in de tuin

Van houten terras-/vlonderplanken tot aan een composiet dekdeel en tuintegels, Bakker is de specialist van Noord-Holland voor het maken van kwalitatieve terrassen en vlonders. Al vele jaren bedienen wij zowel de zakelijke als de particuliere markt en staan wij bekend om ons specialisme en onze West-Friese nuchterheid. Wie bij Bakker zijn spullen haalt, kiest voor een betrouwbare partij! Bestel direct makkelijk in onze webshop of kom langs!

Voor elke uitstraling de juiste vlonderplank of tuintegel beschikbaar

Met de diverse soorten terrasplanken en vlonderplanken in het assortiment, kun je zelf kiezen voor de uitstraling die bij je past. Wie kiest voor een lichte houtlook, kan kiezen voor vuren of grenen. Een hardhout of Douglas vlonderplank zorgt meer een roodtint. Elke houtsoort heeft zijn unieke eigenschappen. Laat je goed adviseren over houten terrasplanken. Een buitenproduct heeft namelijk de juiste behandeling nodig als je lang van je producten wilt genieten!

Naast vlonderplanken kun je ook kiezen voor tuintegels. Dit geeft weer net een andere uitstraling dan de meer voorkomende vlonderplanken. In onze webshop vind je naast de reliëftegels ook handige accessoires. Shop gemakkelijk zelf online of vraag ons om advies.

Vlonderplanken zonder splinters én een lange levensduur? Kies voor composiet

Dat houten vlonderplanken kunnen splinteren is algemeen bekend. Met de juiste behandeling kun je gelukkig al veel voorkomen. Een mooi en duurzaam alternatief voor houten vlonderplanken is composiet. Een composiet loopdekdeel heeft een mooi natuurlijk uiterlijk. Het gaat minimaal 10 jaar mee, is onderhoudsvriendelijk en is in verschillende kleuren uitvoerbaar. Daarnaast is composiet makkelijk te bewerken.

Kom langs bij Bakker de Houthandel en laat je adviseren en inspireren door de echte kenners uit het vak. We hebben een vast, hecht team dat jou vol enthousiasme graag helpt met jouw vragen.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram