Facebook Pixel

Speeltoestellen accessoires

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Koop accessoires voor speeltoestellen bij Bakker dé Houthandel

Op zoek naar praktische of leuke toevoegingen voor houten speeltoestellen? In de webshop van Bakker de Houthandel vind je een ruim assortiment aan accessoires om het speelhuisje in jouw tuin op te leuken! Ben je nog op zoek naar een houten speeltoestel? Die vind je hier. 

Verschillende accessoires voor speelhuisje 

Wil je jouw tuin omtoveren tot een fantastische speelplek voor je kinderen? Met de houten speeltoestellen uit onze webshop heb je binnen de kortste keren een leuke speelplek gerealiseerd. De meeste speeltoestellen worden inclusief glijbaan en schommel geleverd, maar je kunt ervoor kiezen om deze speeltoestellen nog extra op te leuken met de losse accessoires voor het speelhuisje. Denk aan een baby schommelzitje, klimtouw, piratenstuur of klimstenen. Zo pas jij de speelplek van jouw kinderen helemaal naar wens aan. Veel plezier! 

Schommel accessoires nodig? 

Wanneer jouw kinderen buiten – of op de schommel – gaan spelen, wil je er zeker van zijn dat alles veilig en juist gemonteerd is. Met de grondanker voor speeltoestellen veranker je een speeltoestel of schommel stevig in de grond en met de schommelhaak zorg je voor een stevige bevestiging van het schommeltouw. Zo kun jij jouw kinderen met een gerust hart in de tuin laten spelen! 

Vragen over speeltoestellen accessoires? 

Onze verkopers beantwoorden al je vragen en helpen je graag met de aanschaf van de juiste accessoires voor speeltoestellen. Neem contact op via 0228-563968 of chat met een van de medewerkers!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.