Facebook Pixel

Keurmerken

Alle producten (voor zover mogelijk) van Bakker de Houthandel voldoen aan nationale en internationale keurmerken o.a:

Het FSC®-keurmerk voor (hard)hout

Bakker de Houthandel is FSC® (licentiecode: FSC-C095244) gecertificeerd. FSC® (Forest Stewardship Council), is een internationale organisatie die verantwoord bosbeheer stimuleert. FSC® stelt wereldwijde standaarden voor bosbeheer op, met daaraan gekoppeld een keurmerk. De stichting FSC® Nederland streeft naar het verhogen van het aandeel FSC®-hout en -papier in Nederland.

Heb je FSC-gecertificeerd hout nodig voor jouw project? Laat het ons weten, wij leveren het graag.

Meer weten over FSC? Bezoek www.fsc.nl

EUTR  (EU Timber regulation)

Bakker de Houthandel koopt haar hout uitsluitend als het voldoet aan de EUTR regelgeving. De EU-houtverordening, EUTR, is sinds maart 2013 is in werking getreden. Bedrijven die als eerste hout of houtproducten op de EU-markt verkopen zijn verplicht om een stelsel van zorgvuldigheidseisen (DDS) op te stellen en te gebruiken. Het einddoel is hierbij om het risico op illegaal geoogst hout bij import of bij oogst van bos binnen de EU, te minimaliseren.

De EU hanteert voor de naleving van EUTR regels een stringent controle beleid. Het niet naleven kan verstrekkende consequenties hebben.

PEFC keurmerk

PEFC is wereldwijd hét onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer. Het internationale PEFC-keurmerk zorgt dat bossen wereldwijd beschermd worden. Als het bos volgens de PEFC eisen wordt beheerd is het hout hernieuwbaar. PEFC-gecertificeerde boseigenaren moeten er voor zorgen dat hun bosoppervlakte gelijk blijft of groter wordt.

Het PEFC-keurmerk garandeert dat houtproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit.

KIWA

Waterleidingen, kranen en douchekoppen met KIWA-keur zijn gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Meer weten? Bezoek kiwa.nl.

BAKKER DE HOUTHANDEL

OPENINGSTIJDEN

Ma: 07:00-17:00 uur
Di: 07:00-17:00 uur
Wo: 07:00-17:00 uur
Do: 07:00-17:00 uur
Vr: 07:00-17:00 uur
Za: 08:00-12:00 uur
Zo: Gesloten

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.