Facebook Pixel

Garages

Toont alle 4 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Garages

Kies uit diverse vuren hout garages. De garages zijn verkrijgbaar in diverse dieptes en breedtes. Voor elke tuin is een passend model te verkrijgen. Heb je een speciaal maatwerkverzoek? Laat het ons vooral weten. Onze specialist vertelt je alles over de mogelijkheden.

Een eigen garage, altijd een veilige plek voor je auto en extra opbergruimte

Een houten garage past bij elke woning en in elke tuin. Maar uiteraard sluit de ene stijl beter aan bij je woonstijl en persoonlijke smaak dan de andere stijl.

Er zijn steeds meer huizen met een houten garage naast het huis of in een tuin. En dat is niet voor niets!

Het belangrijkste voordeel van een vuren garage of Douglas garage, is buiten het feit dat je auto droog en veilig staat, de extra opbergruimte. De meeste mensen gebruiken een garage dus ook voor het stallen van waardevolle spullen zoals gereedschap, een tuinset, elektrische fietsen of een extra koelkast of vriezer. Je spullen zijn op deze manier veilig en liggen overdekt.

Een garage van hout ziet er aantrekkelijk uit. Daarnaast heeft een houten garage ook nog eens een aantrekkelijker prijskaartje dan garages van steen en beton.

Vergeet niet een vergunning aan te vragen voor een houten garage

Voordat je een houten garage gaat aanschaffen is het belangrijk om te informeren bij je gemeente of er een vergunning aangevraagd moet worden. We zien vaak dat wanneer een garage voor of naast huis geplaatst gaat worden, de gemeente bepaalde eisen stelt. Dit i.v.m de grootte en hoogte van de garage. Elke gemeente heeft hier namelijk zijn eigen regels voor.

Gebruik onze 3D configurator

Als je de garage gaat gebruiken als klusruimte of hobbyruimte, verkopen wij ook maatwerk houten garages die je met de 3D configurator op onze website geheel naar eigen inzicht kan samenstellen.

Bij Bakker Bouwen & Wonen hebben wij 2 types houten garages in ons assortiment, namelijk met een plat dak en met zadeldak. Allen voorzien van dubbele deuren zodat je makkelijk met de auto naar binnen rijd. Tevens hebben ze een enkele deur aan de zijkant voor de snelle in en uit loop. De ramen zijn een mooie bijkomstigheid voor het extra daglicht in de garage.

Kies je voor een vuren garage met plat dak of een zadeldak?

Of je kiest voor een plat dak of een zadeldak is heel persoonlijk. Voor beide types zijn voor- en nadelen te bedenken:

Een garage met plat dak heeft één horizontaal dakvlak en heeft daardoor een strak en stijlvolle uitstraling. Er wordt een lichte helling aangebracht voor de afvoer van het hemelwater. Je kunt er gemakkelijk zonnepanelen op laten plaatsen met de perfecte hellingshoek voor het optimale rendement. Mocht je voor onderhoud (bijvoorbeeld bladeren verwijderen of lekkage repareren) het dak willen betreden gaat dat heel gemakkelijk.
Ook als je een groen dak wil aanleggen is een plat dak zeer aan te raden. Buiten dat het ecologisch en duurzaam is krijg je er een beter geïsoleerde garage voor terug.

Een garage met een zadeldak heeft twee dakvlakken, in omgekeerde V-vorm, die samen komen in de nok, daar is eventueel ook de mogelijkheid om een zolderverdieping aan te brengen binnen in de garage. Bij een zadeldak zijn er diverse dakbedekking mogelijkheden om aan te brengen dat eventueel passend is bij je woning. Ook hierbij kun je gemakkelijk zonnepanelen aanbrengen met de perfecte hellingshoek.

Onderhoud van je houten garage

Het is enorm belangrijk om je houtbouwconstructies en -producten goed te onderhouden. Zet daarom je vuren garage in de beits of impregneer hem. Een kleurtje geven kan natuurlijk ook met de speciale tuindecoratiebeits op kleur. Dit bevordert namelijk de duurzaamheid van het hout. Je garage gaat zo langer mee en er dus langer plezier aan beleven.

Advies nodig?

Wil je meer weten over garages of advies nodig? Kom langs in onze showroom en vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.