Facebook Pixel

Mortels

Toont alle 4 resultaten


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Mortels

Binnen het assortiment mortels vind je diverse soorten metselmortel, betonmortel of zandcementmortel. Deze zijn per zak of pallet te verkrijgen. Daarnaast vind je ook de nodige accessoires om jouw klus te kunnen klaren.

Bestel je grote aantallen metselmortel, betonmortel of zandcementmortel? Profiteer dan van zakelijk voordeel. Als je werkzaam bent binnen de hout- en bouwbranche dan ben je van harte welkom om je aan te melden als zakelijke klant.

Een mortelkuip is eigen een van de diverse gereedschappen die het de vakman gemakkelijk maakt om kleinere en grotere hoeveelheden mortel, mager beton, gips, lijm of betonlijm en dergelijke te mengen. In de meeste gevallen moeten gips en dergelijke met water worden gemengd om een eindproduct te verkrijgen.

De speciekuip is te vinden op bijna elke bouwplaats, omdat hij voldoende ruimte biedt voor grote hoeveelheden gips en dergelijke. Zelfs in de particuliere sector wenden steeds meer hobbyisten zich tot de nuttige speciekuip, hoewel deze niet altijd uitsluitend voor het beoogde doel wordt gebruikt.

Handige accessoires zoals de speciekuip

Zoals al gezegd, wordt de mortelkuip eigenlijk gebruikt voor het mengen van grotere hoeveelheden bouwmaterialen, zoals pleister- of hechtpleister, mortel, gevellijm en dergelijke. Daartoe wordt water in de kuip gegoten, die er in verschillende vormen en capaciteiten is. Hieraan wordt het gewenste materiaal toegevoegd, d.w.z. gips of iets dergelijks.

De mortelkuipen van vandaag zijn altijd gemaakt van kunststof, waardoor ze licht, flexibel en toch stabiel zijn. De exacte materiaalaanduiding is polyethyleen, of kortweg PE. Wat de capaciteit betreft, is er ook hier een grote verscheidenheid aan versies. Van 12 liter tot ongeveer 120 liter, bijna alles is mogelijk.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.