0228-563968
Terug

Filters

De kracht van goed raamhout

Voor het bouwen van kozijnen heb je onder andere raamhout nodig. Raamhout is in feite de houten lijst die om het glas van een raam wordt geplaatst. Raamhout wordt vaak verward met kozijnhout, maar er zijn wel degelijk verschillen. Het raamhout zorgt ervoor dat het glas van een ruit stevig op z'n plaats blijft zitten en het interieur vrij blijft van tocht en vocht. In onze webwinkel verkopen wij gelukkig raamhout van een uitstekende kwaliteit. Dit met het oog op de duurzaamheid, want je wil natuurlijk wel dat de kozijnen voor een lange periode mee gaan. Tegelijkertijd is het ook relatief goedkoop om een kozijn van hout te maken. In onze webwinkel verkopen wij raamhout in verschillende afmetingen. Ook verkopen we raamhout voor zowel enkel glas als dubbel glas kozijnen. Je kunt gebruikmaken van onze zoekfilter, zodat je gericht kunt zoeken. Ook is het mogelijk om ons handige filtersysteem te gebruiken, zodat jij in een bepaalde prijsklasse kunt zoeken.

De hout- en bouwmaterialenhandel met A-merkkwaliteit

Ben jij op zoek naar kwalitatief hout? Ga je als aannemer bijvoorbeeld binnenkort een huis renoveren? Of ben je een hobby klusser die het leuk vindt om met hout aan de slag te gaan? In dat geval zit je goed bij Bakker de houthandel. Wij leveren namelijk zeer veel kwalitatief hout tegen scherpe prijzen. Hout kent ook zeer veel voordelen in vergelijking met andere bouwmaterialen. Een belangrijk voordeel van hout is dat het milieuvriendelijk is. Met het oog op de toekomst is het dan ook aan te raden om hout te gebruiken, want duurzaamheid moet centraal staan. Tegelijkertijd is hout zeer gemakkelijk bewerkbaar. Je kunt er dus ook snel en gemakkelijk mee bouwen. Bovendien heeft hout een uitstekende isolerende werking. Een hogere isolatiewaarde dan vele andere materialen, terwijl het toch vaak goedkoper is. In onze webwinkel verkopen wij veel verschillende soorten hout, waaronder raamhout.

De voordelen onze webwinkel

Uiteraard vind jij in onze webwinkel niet alleen fantastische producten, maar staan wij ook bekend om een uitstekende service. We hebben namelijk de meeste producten op voorraad, met als positief gevolg dat ze zeer snel geleverd kunnen worden. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om je bij ons als zakelijke klant te registeren. Wij graan graag een langdurige samenwerking aan. Hiervoor heb je wel een KVK-nummer nodig. Je kunt je inschrijven via onze webwinkel.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Blijf op de hoogte van de nieuwste producten en de laatste aanbiedingen!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Volg ons op:
©2021 Bakker de Houthandel b.v. Alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram