Facebook Pixel

Beschoeiing accessoires

Toont alle 3 resultaten

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Beschoeiingsaccessoires maken het compleet

Met de juiste beschoeiingsaccessoires maak je een beschoeiing compleet. Zo is het belangrijk om te kiezen voor stevige slotbouten, trekschoor of goed anti-worteldoek. Het is het beste om hardhout te gebruiken om de beschoeiing te maken. Hardhout is duurzaam en kan goed weerstaan tegen vocht. Het is geschikt voor het maken van planken voor beschoeiing. Het kan twintig tot vijfentwintig jaar meegaan. Met betrekking tot hardhout is het dan ook belangrijk om te kiezen voor stevige beschoeiingsaccessoires.

Welke belangrijke beschoeiing accessoires mogen niet ontbreken?

Denk bij het maken van een beschoeiing aan het volgende:

Beschoeiing plaatsen in verschillende stappen

Zorg dat alle beschoeiing accessoires in je buurt liggen en zet eerst een rechte lijn uit met je touw. Op die manier kun je de palen mooi in lijn plaatsen met een tussenafstand van veertig centimeter. Gebruik je grondboor om gaten te boren. Plaats de hardhouten palen minimaal ⅔ van de grond om er daarna stevige beschoeiingsplanken te kunnen aan vastmaken. Geef de palen een hellingsgraad naar de grond toe. Door deze manier van opstellen zal de damwand een goede tegendruk tegen de grond leveren.

Onmisbare beschoeiing accessoires zijn de slotbouten om de platen vast te maken. Je kunt de scherpe bovenkant van de damplaat afronden door de randen de schuren en af te ronden.

Een anti-worteldoek gebruiken

Een anti-worteldoek tegen onkruid lijkt ons ook een onmisbaar beschoeiing accessoire. Synthetische doeken worden al geruime tijd op grote schaal gebruikt voor het bedekken van taluds waartegen een damwand geplaatst wordt. Dit doek wordt voornamelijk gebruikt voor hun anti-onkruidfunctie. Wanneer ze goed gelegd zijn, vermijden ze namelijk volledig de groei van onkruid, terwijl ze het regenwater toch de bodem laten bereiken, omdat ze (althans gedeeltelijk) doorlaatbaar zijn. Op die manier zal er ook geen onkruid groeien tussen eventuele kleine kieren tussen je beschoeiingsplanken.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.