Facebook Pixel

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Bestel al jouw dakafwerkingsmaterialen bij Bakker Bouwen & Wonen

Van volledige (houten) constructie tot aan de afwerking, Bakker Bouwen & Wonen heeft dakafwerkingssmaterialen voor de professional in Noord-Holland. In onze online webshop vind je een deel van ons assortiment dakbedekking en bijbehorende materialen. In onze fysieke bouwshop staan onze professionals voor je klaar om jouw opdracht aan te nemen. Kom dan ook vooral langs en maak kennis met ons gepassioneerde team.

Van ruwbouw tot afbouw, we hebben de producten voor jou

Bakker Bouwen & Wonen biedt een breed scala aan producten als het gaat om dakbedekking. Je kunt bij ons terecht voor constructiebouw, het uiteindelijk plaatsen van de dakbedekking en voor alle andere materialen zoals bevestigingsmaterialen en afwerking maar ook goten en afwatering, vergaarbakken en hemelwaterafvoer. We hebben een breed assortiment en staan daar niet voor niets al vele jaren om bekend.

Zakelijke klanten hebben voordelen bij Bakker Bouwen & Wonen

We richten ons bij Bakker Bouwen & Wonen met name op de professional in Noord-Holland en bieden deze interessante voordelen. Neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf of als ZZP’er te bespreken. We staan klaar voor jou en helpen je graag verder met jouw gave project!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.