Facebook Pixel

Steigerhout

Enig resultaat

Dikte in MM

  • (1)

Breedte in MM

  • (1)

Lengte in CM

  • (1)

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Steigerhout: veelzijdig robuust en voor vele toepassingen inzetbaar

Met recht is steigerhout een veelgebruikt product voor allerlei binnen- en buitentoepassingen. Met zijn stoere uitstraling geeft steigerhout een eigentijdse look. Steigerhout, ofwel naaldhout (veelal vurenhout), is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en in verschillende maten. In onze webshop vind je een klein deel van ons aanbod. Zoek je een bepaalde maat? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkverzoek.

Geïmpregneerd, gedroogd, behandeld, gedompeld en diverse kleuren en maten: steigerhout is te gebruiken voor binnen én buiten

Met name is steigerhout bekend als houtsoort voor steigerplanken of terrasplanken, echter is steigerhout in te zetten voor veel meer doeleinden. Zo wordt steigerhout meer en meer gebruikt als wanddecoratie of als binnenmeubel zoals een bureaublad van steigerhout. Steigerhout is zowel behandeld als onbehandeld (ruw) te verkrijgen.

Behandeld (geïmpregneerd) steigerhout kenmerkt zich door:

Onbehandeld (ruw) steigerhout kenmerkt zich door:

Steigerhout op maat bestellen? Kies voor gemak en levering op locatie

In onze steigerhout webshop zijn diverse gedroogde, geïmpregneerde, gedompelde of onbehandelde steigerplanken te vinden. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren zoals steigerplanken met een grijstint. Steigerplanken zijn over het algemeen erg lang en daarmee niet voor niets veelgebruikt voor terrassen, vlonders en steigers. Ook het maken van meubels zoals banken is een reden waarom er wordt gekozen voor steigerhout. Ondanks de veelgebruikte maten in onze steigerhout webshop, kun je er altijd voor kiezen jouw steigerhout op maat te bestellen. Neem contact op en wij bespreken samen met jou jouw maatwerkwensen. Wij leveren aan huis of op locatie.

Steigerhout als onderdeel van jouw woon- of bouwproject? Laat je gratis adviseren

Steigerhout heeft behandeld een lange levensduur en is daarmee duurzaam hout inzetbaar voor heel veel doeleinden. Ben je benieuwd hoe je steigerhout voor jouw woon- of bouwproject het beste kunt gebruiken? Neem dan eens contact op met één van onze houtspecialisten. Wij zijn al bijna 30 jaar gepassioneerd door alles wat met hout te maken heeft. Maak kennis met onze organisatie en profiteer tevens van de zakelijke voordelen.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN