Facebook Pixel
binnendeur nero legno brescia austria

Waarom industriële binnendeuren populair zijn én blijven.

Industriële binnendeuren: bekijk een willekeurig woonmagazine of woonprogramma en de stalen deuren vliegen je om de oren. De industriële stijl en binnendeuren zijn immens populair en lijken niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamer. De verkoop van stalen deuren blijft maar doorgaan en ook architecten gebruiken de stalen deuren met regelmaat in designs.

De voordelen van industriële binnendeuren

Een ruim en licht huis: wie wil dat nu niet? Het vervangen van een binnendeur is daarbij een relatief kleine aanpassing, met een groot effect. Door de grote ramen die in de stalen deur zitten, creëer je namelijk veel ruimte. In veel gevallen wordt een stalen deur in de doorgang van de woonkamer naar de hal geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de woonkamer optisch groter lijkt. Een goede (schuif)deur doet wonderen voor de uitstraling in huis. Deze trend zal dus niet snel overwaaien.

Waarom industriële binnendeuren de komende jaren ook nog hip zullen zijn, Industriële binnendeur wit Skantrae Slimserie SSL 4074, Bakker de Houthandel, Bakker Bouwen & WonenUnieke industriële binnendeuren gezocht?

Ben je helemaal fan van industriële-binnendeuren-trend, maar wil je geen standaard stalen deur in huis? Geen zorgen, er zijn verschillende andere opties beschikbaar. Denk aan:

  • Binnendeuren met houten frame. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Creëer een unieke uitstraling door glaslatten creatief in te zetten
  • Kies voor een andere glassoort, zoals melkglas of nevelglas. Dit geeft meer privacy maar laat evenveel licht door.

Creëer een unieke uitstraling met deurbeslag

Deurbeslag*: het lijkt misschien een klein detail, maar kan een groot verschil geven. Door een bepaalde stijl deurbeslag toe te passen, kan het deurbeslag voor een compleet andere uitstraling zorgen. Denk aan deurbeslag met landelijke of industriële stijl: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Inspiratie opdoen? Kom langs bij de deurenshowroom in Hoogkarspel! Hier vind je onze complete collectie aan deuren in verschillende stijlen: stalen deuren, industriële deuren, landelijke deuren en nog veel meer. Onze medewerkers maken graag tijd om je te helpen met de juiste keuze voor jouw nieuwe binnendeur(en). Tot snel!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.