Facebook Pixel
binnendeur nero legno brescia austria

Waarom industriële binnendeuren de komende jaren ook nog hip zullen zijn

Kijk een willekeurig woonmagazine of woonprogramma op televisie en de stalen deuren vliegen je om de oren. Het lijkt een trend die niet meer weg te denken is in de Nederlandse woonkamer. Architecten gebruiken nog steeds met regelmaat de stalen binnendeur en ook de verkoop van stalen binnendeuren door consumenten vlakt allesbehalve af. En dat de trend blijft voor de komende jaren begrijpen wij wel.

We willen ruimer, lichter en fijner wonen, zeker nu

De coronacrisis is een van de grootste redenen dat we nu, meer dan ooit, kijken naar de ruimte waarin we leven. We willen een ruimer, lichter en fijner gevoel hebben in huis. De industriële binnendeur is wat dat betreft een kleine aanpassing, maar met ontzettend veel effect. In feite wordt het nu voor veel mensen duidelijk wat een goede (schuif)deur in huis kan doen. Een trend als deze zal dan ook niet snel overwaaien.

Waarom industriële binnendeuren de komende jaren ook nog hip zullen zijn, Industriële binnendeur wit Skantrae Slimserie SSL 4074, Bakker de Houthandel, Bakker Bouwen & WonenNiet dezelfde industriële binnendeuren als de buren?

Wil je niet zoals velen een zwarte stalen deur met doorkijkglas, denk er dan ook eens aan dat er ook opties voor stalen binnendeur zijn zoals:

  • ‘Stalen’ binnendeuren maar dan van hout. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Unieke uitstralingen door creatief gebruik van glaslatten
  • Diverse soorten glas zoals melkglas/nevelglas die zorgen voor meer privacy maar evenveel licht

Maak je industriële binnendeuren uniek en compleet met deurbeslag

Met het creëren van een unieke look aan een binnendeur wordt deurbeslag toch veelal gezien als een kleine bijkomstigheid. Maar net zoals de grepen op keukenkastjes, kan deurbeslag zorgen voor een compleet andere uitstraling. Zo kun je met deurbeslag verschillende stijlen zoals landelijk en industrieel toch leuk combineren. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos.

In Hoogkarspel hebben wij een compleet ingerichte deurenshowroom met tientallen deuren, zo ook stalen deuren. In de showroom staan stalen deuren met gekleurd glas en diverse uitstralingen. Kom langs om de deuren met bijpassend deurbeslag te bekijken en een medewerker maakt graag tijd voor jou om al jouw wensen te bespreken. Maatwerk is bij ons een standaard. Tot snel!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.