Facebook Pixel
0228-563968
Chat met een van onze medewerkers

ma t/m vr van 8:00 tot 16:30

26 april 2021

Waarom industriële binnendeuren de komende jaren ook nog hip zullen zijn

Kijk een willekeurig woonmagazine of woonprogramma op televisie en de stalen deuren vliegen je om de oren. Het lijkt een trend die niet meer weg te denken is in de Nederlandse woonkamer. Architecten gebruiken nog steeds met regelmaat de stalen binnendeur en ook de verkoop van stalen binnendeuren door consumenten vlakt allesbehalve af. En dat de trend blijft voor de komende jaren begrijpen wij wel.

We willen ruimer, lichter en fijner wonen, zeker nu

De coronacrisis is een van de grootste redenen dat we nu, meer dan ooit, kijken naar de ruimte waarin we leven. We willen een ruimer, lichter en fijner gevoel hebben in huis. De industriële binnendeur is wat dat betreft een kleine aanpassing, maar met ontzettend veel effect. In feite wordt het nu voor veel mensen duidelijk wat een goede (schuif)deur in huis kan doen. Een trend als deze zal dan ook niet snel overwaaien.

Waarom industriële binnendeuren de komende jaren ook nog hip zullen zijn, Industriële binnendeur wit Skantrae Slimserie SSL 4074, Bakker de Houthandel, Bakker Bouwen & WonenNiet dezelfde industriële binnendeuren als de buren?

Wil je niet zoals velen een zwarte stalen deur met doorkijkglas, denk er dan ook eens aan dat er ook opties voor stalen binnendeur zijn zoals:

  • ‘Stalen’ binnendeuren maar dan van hout. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Unieke uitstralingen door creatief gebruik van glaslatten
  • Diverse soorten glas zoals melkglas/nevelglas die zorgen voor meer privacy maar evenveel licht

Maak je industriële binnendeuren uniek en compleet met deurbeslag

Met het creëren van een unieke look aan een binnendeur wordt deurbeslag toch veelal gezien als een kleine bijkomstigheid. Maar net zoals de grepen op keukenkastjes, kan deurbeslag zorgen voor een compleet andere uitstraling. Zo kun je met deurbeslag verschillende stijlen zoals landelijk en industrieel toch leuk combineren. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos.

Onze binnen- en buitendeurenspecialist Wim Holkamp is met meer dan 30 jaar ervaring in de hout- en deurenbranche een unieke specialist in Nederland als het gaat om binnen- en buitendeuren. Wim kan je vol enthousiasme vertellen over industriële deuren en uiteraard de tientallen andere stijlen deuren die er zijn. Hij maakt voor jou stalen deuren op maat. Maak dan ook eens kennis met Wim om de mogelijkheden te bespreken! En als je toch bezig bent, vergeet ook de visgraten vloer niet…

Geschreven door Daisy
Deel dit bericht op:
Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker Bouwen & Wonen alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram