Facebook Pixel

  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Vind VELUX dakramen en (uitzet)tuimelvensters online én in de winkel

Bakker Bouwen & Wonen is officieel een volledig verkooppunt van VELUX Nederland. In ons assortiment vind je vrijwel alle VELUX producten zoals de VELUX dakraam typen zoals GGL Integra®, GGU, GPL GPU, Classico, Velta en meer. Ook de lichtkoepels en daglichtspots van Velux zijn bij ons verkrijgbaar.

Naast de dakramen verkopen wij ook VELUX raamdecoratie zoals plisségordijnen, rolgordijnen met en zonder plissé, vouwgordijnen of rolluiken. Bestel online of kom langs in onze VELUX winkel.

Geluidsisolerend, extra veilig, anti-dauw, elektrisch bediend: het kan allemaal met Velux

VELUX dakramen zijn er in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten. Allemaal met hun eigen unieke eigenschappen. Zo zijn er VELUX dakramen verkrijgbaar in een extra (geluids)isolerende versie of met politiekeurmerk voor extra veiligheid of met antidauwcoating zodat je altijd een helder uitzicht hebt. Uiteraard zijn ook de VELUX dakramen in elektrische versie verkrijgbaar. Kijk hiervoor eens naar de Integra® lijn.

Met een grote keuze aan dakramen, lichtkoepels, daglichtspots, dakterrasvensters, raamdecoratie, onderhoudsproducten en accessoires kunnen we voorstellen dat het een uitdagende zoektocht is om het juiste product te vinden. Neem dan ook vooral contact met ons op of kom langs bij Bakker Bouwen & Wonen om je wensen te bespreken. Onze productspecialist Peter kan je exact vertellen wat je nodig hebt. Want een dakraam plaatsen doe je toch liever in één keer goed!

We zien of horen je graag!

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation