Facebook Pixel
Onze klanten beoordelen ons met:
0228-563968
Chat met een van onze medewerkers

ma t/m vr van 8:00 tot 16:30

Terug

Refine results

Categorieën

Velux

Belangrijke informatie | Bestelstop GGU & GPU dakramen 
De vraag naar VELUX polyurethane (GGU en GPU) dakramen in Nederland is momenteel zo groot, dat VELUX Nederland heeft besloten een bestelstop in te lassen voor deze type dakramen.
Graag verwijzen wij naar alternatieven.

Neem contact op met onze dakramenspecialist Peter van Hurck via 0228-561122 of peter@bakkerdehouthandel.nl

Vind VELUX dakramen en (uitzet)tuimelvensters online én in de winkel

Bakker Bouwen & Wonen is officieel een volledig verkooppunt van VELUX Nederland. In ons assortiment vind je vrijwel alle VELUX producten zoals de VELUX dakraam typen zoals GGL Integra®, GGU, GPL GPU, Classico, Velta en meer. Ook de lichtkoepels en daglichtspots van Velux zijn bij ons verkrijgbaar. Naast de dakramen verkopen wij ook VELUX raamdecoratie zoals plisségordijnen, rolgordijnen met en zonder plissé, vouwgordijnen of rolluiken. Bestel online of kom langs in onze VELUX winkel.

Geluidsisolerend, extra veilig, anti-dauw, elektrisch bediend; het kan allemaaL MET VULUX

VELUX dakramen zijn er in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten. Allemaal met hun eigen unieke eigenschappen. Zo zijn er VELUX dakramen verkrijgbaar in een extra (geluids)isolerende versie of met politiekeurmerk voor extra veiligheid of met antidauwcoating zodat je altijd een helder uitzicht hebt. Uiteraard zijn ook de VELUX dakramen in elektrische versie verkrijgbaar. Kijk hiervoor eens naar de Integra® lijn. Met een grote keuze aan dakramen, lichtkoepels, daglichtspots, dakterrasvensters, raamdecoratie, onderhoudsproducten en accessoires kunnen we voorstellen dat het een uitdagende zoektocht is om het juiste product te vinden. Neem dan ook vooral contact met ons op of kom langs bij Bakker Bouwen & Wonen om je wensen te bespreken. Onze productspecialist Peter kan je exact vertellen wat je nodig hebt. Want een dakraam plaatsen doe je toch liever in één keer goed! We zien of horen je graag!
Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker Bouwen & Wonen alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-upchevron-downcross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram