Search Site

Blokhut Kees 262x250cm 28mm

Meer afbeeldingen

Blokhut Kees 262x250cm 28mm

Blokhut Kees 262x250cm 28mm
Direct uit voorraad leverbaar.


Afmetingen
•   &n   
Lees meer...

Beschikbaarheid: Op voorraad

829,00 Incl. BTW

Een goede fundering is van belang voor een juiste plaatsing en verlengt de levensduur van uw blokhut of tuinhuis. Door een fundering te gebruiken worden de eerste planken beschermd tegen optrekkend vocht en staat uw blokhut of tuinhuis stabiel. Als u uw blokhut of tuinhuis bevestigd aan een fundering met grondpalen voorkomt u eventuele stormschade door omwaaien. Een eerste vereiste is dat de ondergrond vlak, verdicht en waterpas is. De ondergrond kan bijvoorbeeld bestaan uit gestort beton, strak aangelegde tuintegels of verdicht zand met anti-worteldoek met daarop een hardhouten fundering met grondpalen. Onderstaand ziet u een aantal voorbeelden van funderingen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van onze blokhut specialisten, zij kunnen u alles vertellen over het gebruik van funderingen.

blokhut fundering op steen
Fundering op stenen/betonnen ondergrond
Gebruik 60x60mm x 100cm palen om de fundering in de grond te zetten. Aanbeveling: zet de blokhut vast aan de fundering met een dakverankeringsset. Gebruik slotbouten om de funderingsbalken elkaar te bevestigen. Zorg dat de ondergrond vlak en waterpas is. (klik op de illustratie voor een vergroting)

blokhut fundering op steen
Fundering op losse ondergrond
Gebruik 60x60mm x 100cm palen om de fundering in de grond te zetten. Aanbeveling: zet de blokhut vast aan de fundering met een dakverankeringsset. Dek de grond af met anti-worteldoek en gebruik slotbouten om de funderingsbalken aan elkaar te bevestigen. Zorg dat de fundering vlak en waterpas is. (klik op de illustratie voor een vergroting)

blokhut fundering op steen
Een houten vloer plaatsten onder uw blokhut stap 1
Gebruik 60x60mm x 100cm palen om de fundering in de grond te zetten. Aanbeveling: zet de blokhut vast aan de fundering met een dakverankeringsset. De liggers plaatst u aan de zijkant van de staanders, dit maakt het eenvoudiger om de vloer waterpas te maken. Gebruik slotbouten om de funderingsbalken aan elkaar te bevestigen. (klik op de illustratie voor een vergroting)

blokhut fundering op steen
Een houten vloer plaatsten onder uw blokhut stap 2
Op de hardhouten fundering kunt u naargelang uw wensen een blanke, geïmpregneerde of hardhouten vloer plaatsen. (klik op de illustratie voor een vergroting)

829,00 Incl. BTW
Productbeschrijving

Back to top