Facebook Pixel

Trap laten renoveren

Daarom een trap professioneel laten renoveren

traprenovatie in westwoudWil je graag binnen 1 dag een volledig vernieuwde trap? Kies dan voor de traprenovatieoplossing van Reno Stairs®. Geen gedoe en een goed geïnstalleerde naadloze trap van écht hout! Voor elk soort trap heeft Reno Stairs® een oplossing. Dus voor zowel open als dichte trappen en recht of gedraaid.

Reno Stairs® heeft een divers aanbod in traprenovatiesystemen. Voor elke open, dichte, rechte of gedraaide trap heeft het een oplossing. Reno Stairs® biedt:

  • Overzettreden van écht hout voor elk soort open, dichte, rechte of gedraaide trap
  • Een uitgebreid kleurenpallet en eigen unieke kleuren waar je uit kunt kiezen
  • Trapleuningen, antislipstrips en LED-verlichting die je trap afmaken
  • Altijd maatwerk. Elk verzoek is bespreekbaar
  • Betaalbare luxe door de beste prijs-kwaliteitverhouding

Direct offerte aanvragen

Voor elke trap een oplossing

De traprenovatieoplossingen van Reno Stairs® zijn toepasbaar op elk soort trap. Doordat het traprenovatiesysteem van Reno Stairs® bestaat uit overzettreden, komt er geen hak- en breekwerk kijken bij het plaatsen. Zo heb je dus snel en zonder gedoe een nieuwe trap. Elk maatwerkverzoek is bespreekbaar. Van extra brede treden tot aan een hogere neuslijst. Reno Stairs® is niet gebonden aan vaste maatvoering. Onderdelen als overzettreden, stootborden, wangbekleding zijn verkrijgbaar in verschillende hout- en materiaalsoorten en kunnen in allerlei kleuren worden afgewerkt. Reno Stairs® heeft hiervoor een unieke eigen kleurencollectie ontwikkeld.

Een trap op basis van jouw wensen

Reno Stairs® biedt de mogelijkheid om een trap geheel naar jouw wensen samen te stellen. Stootborden kun je kiezen in dezelfde kleur als de overzettreden, maar je kunt er ook voor kiezen om die in een door jouw gewenste kleur af te schilderen. De zijkanten (wangen) van de trap kunnen ook worden afgewerkt. Hiervoor kun je kiezen uit diverse materialen en kleuren. Voor extra veiligheid biedt Reno Stairs® de mogelijkheid van antislipstrips, verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook trapleuningen zijn verkrijgbaar, de kleur, het model en tevens de leuninghouders kun je naar eigen smaak bepalen. Ingebouwde ledverlichting maakt de nieuwe trap helemaal af. Deze zijn verkrijgbaar met automatische sensor.

Soorten traprenovatie

BAKKER DE HOUTHANDEL

OPENINGSTIJDEN

Ma: 07:00-17:00 uur
Di: 07:00-17:00 uur
Wo: 07:00-17:00 uur
Do: 07:00-17:00 uur
Vr: 07:00-17:00 uur
Za: 08:00-12:00 uur
Zo: Gesloten

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.