Topvision tuinhuis Witte Wolf met luifel 300cm

Meer afbeeldingen

Topvision tuinhuis Witte Wolf met luifel 300cm

Topvision tuinhuis Poolvos 


Scandinavisch vuren
• 12x12 staander   
Lees meer...

Beschikbaarheid: Op voorraad

3.649,00 Incl. BTW

Onbehandeld

Geïmpregneerd
Impregneren is een voorbehandeling. Met impregneren is uw blokhut beschermd tegen schimmels, insecten en (blauw)hout, maar niet tegen weersinvloeden (regen en zon).

Gespoten
Met behulp van spuittechniek wordt een rondom dekkende verflaag verkregen. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vochtregulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw)schimmel. Aangezien bouwdelen al voor montage zijn voorzien van een verflaag worden hoekverbindingen, zaagkanten en ook veer en groef beschermd.
Wit: Wit is een watergedragen en sneldrogende zijdeglans verf, gebaseerd op een unieke combinatie van diverse watergedragen bindmiddelen (hybride).
Overige kleuren: Geven een prachtige accentuering van houtstructuren en is een watergedragen semi-filmvormend product dat speciaal ontwikkeld is voor buitentoepassing. Noesten en kwasten blijven zichtbaar.
Om kleine defecten aan het oppervlak bij montage te herstellen, wordt van de gekozen kleur een klein busje verf aan het bouwpakket toegevoegd.

* Verplichte velden

3.649,00 Incl. BTW
Productbeschrijving

Back to top