Facebook Pixel

Reno Stairs® traprenovatie

Complete traprenovatie voor zowel open als dichte trappen zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt

Reno Stairs® biedt traprenovatie aan in verschillende houtsoorten voor elk soort open of dichte trap.

De diverse houten traprenovatie oplossingen hebben ieder zijn unieke kenmerken. En dat zonder hak- of breekwerk! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze doe-het-zelfpakketten voor de echte klussers.

Van losse traprenovatie, onderdelen, tot aan doe-het zelf pakketten

Reno Stairs® biedt meerdere traprenovatieoplossingen van écht hout en in 12 kleuren beschikbaar. In de webshop kun je zelf een traprenovatie samenstellen maar ook onderdelen kopen of complete doe-het-zelfpakketten. Zo kun je kiezen uit specifieke (massief) houten overzettreden zoals Frans eiken overzettreden en bestel je direct ook montagekit en antislipstrips. Een volledig kant-en-klaarpakket is ook mogelijk. Je bestelt dan een van de doe-het-zelfpakketten. Je maakt jouw traprenovatie compleet met een mooie trapleuning.

Diverse soorten traprenovatie voor elk soort gebruik

De traprenovatie oplossingen van Reno Stairs® zijn ingedeeld op soort en op gebruik. Zo kun je bij de MultiGarant® lijn rekenen op een stevige traprenovatieoplossing waarbij krimpen en uitzetten nagenoeg is uitgesloten. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Met de SolidGarant® lijn kun je rekenen op een 20mm massief houten toplaag. Je bent bij deze oplossing van kwaliteit gegarandeerd. WoodGarant® is speciaal ontworpen voor een stalen-, wentel- of spiltrap. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij de juiste keuze.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.