Facebook Pixel

Reno Stairs® houten traprenovatie

renostairs folder 3luik 4 web

Vraag de gratis traprenovatie brochure aan!

Download gratis de traprenovatie brochure of ontvang hem thuis per post.

Complete traprenovatie voor zowel open als dichte trappen zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt

Reno Stairs® biedt traprenovatie aan in verschillende houtsoorten voor elk soort open, dichte, rechte of gedraaide trappen. Met de écht houten overzettreden krijgt jouw trap een ware metamorfose. En dat zonder hak- of breekwerk!

Voor elke trap biedt Reno Stairs een oplossing. Van extra brede treden tot aan extra hoge trappen. Onderdelen als overzettreden, stootborden en ook de zijkant van de trap, de wangen, zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. Voor de finishing touch kan je kiezen voor antislipstrips die in de overtreden worden aangebracht. Wel zo veilig! Ook kan je kiezen voor ingebouwde ledverlichting. Dit maakt de trap helemaal af.

Hier lees je meer over de soorten traprenovatie van Reno Stairs. De Reno Stairs specialisten staan voor je klaar voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Kom langs in de showroom in Hoogkarspel of vraag  een vrijblijvende offerte aan.

Van losse traprenovatie, onderdelen, tot aan doe-het zelf pakketten

Reno Stairs® biedt meerdere traprenovatieoplossingen van écht hout en in diverse kleuren beschikbaar. In de webshop kun je zelf een traprenovatie samenstellen maar ook onderdelen kopen of complete doe-het-zelfpakketten. Zo kun je kiezen uit specifieke (massief) houten overzettreden zoals Frans eiken overzettreden en bestel je direct ook montagekit en antislipstrips. Je maakt jouw traprenovatie compleet met een mooie trapleuning of led-verlichting.

Maatwerk is ook mogelijk. Kom langs in de showroom om samen met een specialist jouw ideale trap samen te stellen. Na goedkeuring van de offerte plannen we samen een dag in voor de montage.

Diverse soorten traprenovatie voor elk soort gebruik

De traprenovatie oplossingen van Reno Stairs® zijn ingedeeld op soort en op gebruik. Zo kun je bij de MultiGarant® lijn rekenen op een stevige traprenovatieoplossing waarbij krimpen en uitzetten nagenoeg is uitgesloten. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Met de SolidGarant® lijn kun je rekenen op een 20mm massief houten toplaag. Je bent bij deze oplossing van kwaliteit gegarandeerd. WoodGarant® is speciaal ontworpen voor een stalen-, wentel- of spiltrap. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij de juiste keuze.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.