Facebook Pixel
Onze klanten beoordelen ons met:
0228-563968
Chat met een van onze medewerkers

ma t/m vr van 8:00 tot 16:30

Terug
Categorieën

Complete traprenovatie voor zowel open als dichte trappen zonder dat daar hak- of breekwerk aan te pas komt

Reno Stairs® biedt traprenovatie aan in verschillende houtsoorten voor elk soort open of dichte trap.

De diverse houten traprenovatie oplossingen hebben ieder zijn unieke kenmerken. En dat zonder hak- of breekwerk! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bekijk onze doe-het-zelfpakketten voor de echte klussers.

Van losse traprenovatie, onderdelen tot aan doe-het-zelfpakketten

Reno Stairs® biedt meerdere traprenovatieoplossingen van écht hout en in 12 kleuren beschikbaar. In de webshop kun je zelf een traprenovatie samenstellen maar ook onderdelen kopen of complete doe-het-zelfpakketten. Zo kun je kiezen uit specifieke (massief) houten overzettreden zoals Frans eiken overzettreden en bestel je direct ook montagekit en antislipstrips. Een volledig kant-en-klaarpakket is ook mogelijk. Je bestelt dan een van de doe-het-zelfpakketten. Je maakt jouw traprenovatie compleet met een mooie trapleuning.

Diverse soorten traprenovatie voor elk soort gebruik

De traprenovatie oplossingen van Reno Stairs® zijn ingedeeld op soort en op gebruik. Zo kun je bij de MultiGarant® lijn rekenen op een stevige traprenovatieoplossing waarbij krimpen en uitzetten nagenoeg is uitgesloten. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. Met de SolidGarant® lijn kun je rekenen op een 20mm massief houten toplaag. Je bent bij deze oplossing van kwaliteit gegarandeerd. WoodGarant® is speciaal ontworpen voor een stalen-, wentel- of spiltrap. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen bij de juiste keuze.

Onze tuincatalogus boordevol vol inspiratie!

Bekijk of bestel gratis een van onze (tuin)catalogussen. 

meer informatie
Volg ons op:
©2021 Bakker Bouwen & Wonen alle rechten voorbehouden
envelopemap-markerchevron-upchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram