Facebook Pixel
overname bakker de houthandel door van den top

Persbericht | Overname Bakker de Houthandel door Vandentop Groep

Na vorig jaar de overname van Van der Sijde Hout in Strijen te hebben gedaan, heeft de Vandentop Groep nu Bakker dé Houthandel uit Hoogkarspel overgenomen. 

Bakker dé Houthandel is een middelgrote (tuin)houthandel met een rijke historie en een bekende naam in Noord-Holland. 
Vandentop heeft Bakker overgenomen uit het faillissement en zal per direct een doorstart maken. De deuren bij Bakker dé Houthandel zullen per maandag 24 april 2023 om 09:00 als vanouds weer geopend zijn voor klanten.

Binnen de Vandentop Groep vallen onder meer Vandentop Tuinhout uit Barneveld en Van der Sijde Hout uit Strijen. Vandentop is landelijk actief op het gebied van tuinhout, bouwhout, hout voor de grond- weg- en waterbouw, houtproducten en -diensten. 

“Bakker de Houthandel is een waardevolle aanvulling op de groep en zal zeker gaan bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling. Bakker heeft een sterke reputatie opgebouwd en heeft een uitstekende staat van dienst in het leveren van kwalitatief hoogwaardige houtproducten en -diensten. Vandentop is verheugd om Bakker dé Houthandel te mogen verwelkomen als onderdeel van de groep en kijkt uit naar het delen van haar expertise” aldus Robert van den Top, oprichter en eigenaar van de Vandentop Groep.

𝗞𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 sinds 𝗺𝗮𝗮𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟰 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 𝘄𝗲𝗲𝗿 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗛𝗼𝘂𝘁𝗵𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗢𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿𝘄𝗶𝗷𝘇𝗲𝗻𝗱 𝟭𝗔 𝗶𝗻 𝗛𝗼𝗼𝗴𝗸𝗮𝗿𝘀𝗽𝗲𝗹.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation
WINKELWAGEN
  • No products in the cart.