Living Modulair Excellent 700

Meer afbeeldingen

Living Modulair Excellent 700

De Living Modulair Excellent 700 is een riant buitenverblijf van 724x390cmDe living Modulair is voorzien van gelamineerde vuren st   
Lees meer...

Beschikbaarheid: Op voorraad

2.399,00 Incl. BTW

Onbehandeld

Geïmpregneerd
Impregneren is een voorbehandeling. Met impregneren is uw hout beschermd tegen schimmels, insecten en (blauw)hout, maar niet tegen weersinvloeden (regen en zon).

Gespoten
Met behulp van spuittechniek wordt een rondom dekkende verflaag verkregen. Door toepassing van hoogwaardige bindmiddelen wordt het oppervlak vochtregulerend beschermd en biedt het weerstand tegen schadelijke weersinvloeden, UV-straling en (blauw)schimmel. Aangezien bouwdelen al voor montage zijn voorzien van een verflaag worden hoekverbindingen, zaagkanten en ook veer en groef beschermd.
Wit: Wit is een watergedragen en sneldrogende zijdeglans verf, gebaseerd op een unieke combinatie van diverse watergedragen bindmiddelen (hybride).
Overige kleuren: Geven een prachtige accentuering van houtstructuren en is een watergedragen semi-filmvormend product dat speciaal ontwikkeld is voor buitentoepassing. Noesten en kwasten blijven zichtbaar.
Om kleine defecten aan het oppervlak bij montage te herstellen, wordt van de gekozen kleur een klein busje verf aan het bouwpakket toegevoegd.

* Verplichte velden

2.399,00 Incl. BTW
Productbeschrijving Accessoires

Back to top