Facebook Pixel

Hang- en sluitwerk

Resultaat 1–24 van de 71 resultaten wordt getoond

Prijs


  • Al 30 jaar de hout- en bouwmaterialenhandel van Noord-Holland
  • Grote collectie A-merken bouw- en tuinhout
  • Onze klanten beoordelen ons met

Hang- en sluitwerk voor poorten en hekken 

Zorg ervoor dat jouw tuinpoort of tuinhek voorzien is van goed hang- en sluitwerk! Hier vind je een ruime keuze aan verschillende deurkrukken, cillinders, rozetten en (toilet)garnituren. Met behulp van goed hang- en sluitwerk zorg je ervoor dat (tuin)deuren goed worden afgesloten. 

Deurbeslag: in verschillende soorten verkrijgbaar 

Deurbeslag voor binnendeuren, tuindeuren of poorten nodig? Dan ben je hier op de juiste plek! Zo kan je bij ons terecht voor losse deurkrukken, veiligheidsdeurbeslag en poortbeslag. Het verschil? Deurkrukken kunnen gemonteerd worden op allerlei soorten binnen- en buitendeuren, maar bieden geen ruimte voor het monteren van een slot. In een veiligheidsdeurbeslag heb je de mogelijkheid om een slot te plaatsen, zodat de deur op slot gedraaid kan worden. Poortbeslag is – zoals de naam het zegt – speciaal beslag om op de poort te monteren. Dit beslag is extra breed, zodat het goed op brede poorten past. 

Simpele scharnieren en overig hang- en sluitwerk 

Naast het deurbeslag vind je bij ons ook simpele scharnieren die te gebruiken zijn voor het afhangen van poortdeuren of binnendeuren. Wil je deuren of poorten met uniek sluitwerk afsluiten? Dan is een boerenklinkstel of een ringheksluiting een mooie optie! Overige manieren om poorten of hekken op een bijzondere manier op te hangen, is door de poort door middel van duimhengen aan een plaatduim te monteren. Dit geeft een landelijke uitstraling! 

Vragen over je bestelling? 

Deurbeslag, scharnieren en duimhengen zijn in verschillende varianten beschikbaar. Heb je advies nodig over de juiste keuze voor deurbeslag? Neem contact op met één van de verkoopadviseurs. Zij denken met je mee en helpen je met het bepalen van het juiste product.

Altijd direct de nieuwste aanbiedingen ontvangen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  • Voer een nummer in van 19 tot 21.
    Voer een nummer in van 19 tot 21.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
WordPress development door Webstation